Şube

Aski

Çankaya, Ankara
Aski

İletişim bilgileri

Adres: Aşıkpaşa, Oğuz Kağan Usta Cd No:25, 06670 Gölbaşı/Ankara Haritayol tarifi

Hakkında

Aski:
Şubenin Hizmet Verdiği İlçeler: Beşiktaş, Sarıyer
Şubenin Çalışma Saatleri: Hafta içi; 08: 00 - 17: 00
Veznelerin Çalışma Saatleri: Hafta içi; 08: 00 - 16: 00 / Cumartesi: 09: 00 - 13: 00 Aski, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan Şube.

Soru & Cevap:

Konum

Bu bölümde Aski̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

BA 9424359-9 Numaralı mukavele ile abonesi olduğum İSKİ Aboneliğimin ,SAMSUN İline atamam yapılması nedeniyle aboneliğimin kapatılarak abonelik ücretinin İş bankasında bulunan hesabıma yatırılması ile ilgili dilekçemi 02123016187 numaralı faxs a (görevli olmam nedeniyle İSTANBUL iline gelemediğimden ayrıca atamam ile birlikte aboneliği,ailem bir ay daha oturmak zorunda olduğundan iptal ettiremedim) 05.09.2014 tarihinde gönderdim
Faxs dilekçemde gönderdiğim hesabıma halen iptal edilen abonelik ücreti yatmamıştır mağduriyetimin giderilmesini arz ederim.


Dikilitaş mah.emihan cad.emihan apt.No:4 nolu binamız şiddetli yağmurlarda binamızın alt katlarını su basmakta can kaybı tehlikeleri ile mal kaybı ziyanları yaşanmış ve yaşanmaktadır. Bu konuda'' tarafınızca- tarafımıza'' verilen bilgiler doğrultusunda ifade de bulunayım bu caddede yağmur suyunun ayrılması çalışması olacağı 2007 terinde ifade edilmiştir, Ancak herhangi bir çalışma yoktur olası felaketlerden tekrar sakinlerimiz mağdur olmaması için başka bir çözüm bulunması hususunda gereğini saygılarımızla rica ederiz. 15.12.2014

Emirhan Apt. Yöneticisi
apartman a.
Av. Sariye Yeşil Tozkoparan
0 505 5656171


SU FATURALAMA YAPAN ELEMANINIZ GELDİĞİNDE GEÇEN AYA AİT FATURANIN 0.00 TL OLDUĞUNU VE BU AY GELDİĞİNDEDE KULLANIM OLMUYORMU DEDİĞİNDE HAYIR KULLANIM VAR DİYEREK SAYACIN BOZUK OLDUĞUNU FARKETTİK GEÇEN AYLARA KIYASLAMA YAPARAK ORTALAMA FATURA ÇIKARDI,BOZUK SU SAYACI İÇİN İSKİYE GİTMEM GEREKİYORMU DİYE SORDUĞUMDA ELİMDEKİ CİHAZLA BİLDİRDİM GEREK YOK DEDİ VE O GÜNDEN BU YANA GELEN OLMADI.ÖDEME OLMAYINCA SU SAYACINA APARAT TAKAN VE SAYACI SÖKENLER BU İŞE GELİNCE KILLARI KIPIRDAMIYOR.SÖZLEŞME NO.40811944
TEL.05316923187


İSKİ Beşiktaş Şube Müdürlüğü
Konu: Kullanılmayan suya yazılan fatura bedelinin düzeltilmesi.
Beşiktaş / Arnavutköy,Kireçhane Sok. No:48 Daire:3 adresindeki meskende bir senedir kimse barınmamakta ve hiç su harcanmamaktadır.
Üç ay öncesine kadar gelen aylık faturalarda, su bedeli hep 00,00 TL olarak değerlendirilmiş geliyor idi.
Fakat üç aydır ne olduysa; 29.08.2014 tarihli faturadan başlayarak su bedeli 4,02 ve üzerine eklenen kesintiler ile 9,00 TL olarak ücretlendirildi. Halbuki sayaçların ilk okuma ve son okuma değerlerinde hiç değişiklik olmamasına rağmen.
Ardından gelen 29.09.2014 tarihli faturada 18,00 TL ve ardından gelen 29.10.2014 tarihli faturada 27,00 TL olarak yansıtılmıştır.
O evde oturan benim kardeşim idi ve vefat etti. O tarihten beri ev kullanılmıyor ve su sayacı kaldığı rakamda bekliyor.
Benim arada bir gidip evi kontrol etmem sonucu bunları fark ediyorum.
Lütfen bu yanlışlığın düzeltilip bu hesabın ortadan kaldırılmasını rica ederim.


Şube Müdürlüğümüz personelince Beşiktaş İlçesi Arnavut köy Mahallesi Boyalı köşk sokaktaki atık su sızma şikayeti incelenmiş olup;
Alınan robot kamera görüntülerinde de kanal şebekemizin %10 dolulukla çalıştığı ve arızalı bir durumun olmadığı tespit edilmiştir.

Ancak herşeye rağmen gözden kaçan bir durum olup olmadığı ile ilgili yeniden inceleme ve araştırma çalışmalarımız başlatılmıştır.
Bilgilerinize arzederiz


Beşiktaş/ Arnavutköy, Boyalıköşk sokak no:44 adresinde oturuyorum.Evimin üst yolu Palacı sokak No:38 in önünden geçen kanalizasyon sık,sık tıkandığından, zaman zaman
evimin arkasındaki istinat duvarından, hava boşluğuna pis sular akmaktadır.Bu durumu bir dilekçe ile bildirmiştim.Haber verdiğim zaman, kuka gelip tıkanıklığı açıyor ve bir müddet sorun yaşanmıyor. Ancak, kısa sürede tekrar tıkandığı için sorun yaşanıyor.
Çözüm için, Yasemin hanımla yaptığımız görüşmede, kanalın belirli aralıklarla
temizlenmesi ve bakımının yapılması ile tıkanıklığın giderebileceği söylenmiştir.
Ancak, düzenli bakım yapılmadığı anlaşıldığından, zaman zaman sorun yaşanmaktadır.
Durumun düzeltilmesi ve bakımların düzenli yapılmasını rica ediyorum.

Teşekkürlerimle,