Ase Asya Afrika Hızlı Kargo ve Dağıtım Anonim Şirketi

Ase Asya Avrupa Hava Ulaşım Sistemleri

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kalender Sok. Havaalanı Kvş. No: 8 Kalender İş Merkezi Çobançeşme Mh. Çobançeşme Bahçelievler, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 503-7676 ara

Hakkında

Ase Asya Avrupa Hava Ulaşım Sistemleri:

Ase Asya Afrika Hızlı Kargo ve Dağıtım Anonim Şirketi

Karayolu, havayolu, denizyolu ile ulaştırmacılık ve taşımacılık yapar Hava deniz ve karayolu ile Türkiye'den dış ülkelere giden ve dış ülkelerden Türkiye'ye gelen adreslerine gönderilmiş olan basılı evrak iş evrakları döküman ve münhasıran işle ilgili olap ticari mahiyet arzetmeyen ihracat ve ithalat örnekleri doldurulmuş film kaset videobant ve bilgisayar disketlerinin koli paket torpa sandık veya özel ambalajlanmış halde gümrüklerden toplu veya münferiden giriş çıkış ve tarsit işlemini yapmak ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 296824 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Mart 1993 tarihinde kuruldu. Ase Asya Avrupa Hava Ulaşım Sistemleri, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan hava yolu şirketi.

Soru & Cevap:

Ase Asya Avrupa Hava Ulaşim Si̇stemleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • hava yolu şirketi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ase Asya Avrupa Hava Ulaşim Si̇stemleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.