Aryıldız Çelik Sofra Eşyası Ticaret Anonim Şirketi

Aryıldız Madeni Eşya San. Tic. A.Ş.

Bağcılar, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: İstoç Ticaret Merkezi 2. Ada, No: 14 / 16, Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 659-9200 ara

Hakkında

Aryıldız Madeni Eşya San. Tic. A.Ş.:

Aryıldız Çelik Sofra Eşyası Ticaret Anonim Şirketi

Maden ve metal ürünlerinin, özellikle çelik sofra eşyasının kauçuk, plastik ve kimyasal maddelerin mutfak ve ev eşyasının bunların yapımında kullanılan mamul, yarı mamul ve ham maddelerle, makina, araç, gereç, donanım, yedek parça, aksam ve teferruatın ticareti ve imalatı. Amacı ile ilgili olarak ithalat, ihracat, imalat, fason, dahili ticaret, komisyon, taahhütlük, iç ve dış mümessillik, pazarlamacılık, toptancılık işleri. Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiraya almak gayrimenkullerin üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek. Şirketin amacı ile ilgili olarak şirket borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları vermek rehin kefalet ve diğer teminatları almak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 165577 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Eylül 1979 tarihinde kuruldu. Aryıldız Madeni Eşya San. Tic. A.Ş., İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan tabak. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.aryildiz.com

Aryildiz Madeni̇ Eşya San. Ti̇c. A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tabak
  • ev gereçleri
  • tencere
  • tabak
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Aryildiz Madeni̇ Eşya San. Ti̇c. A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

salam.men azerbaycannan yaziyorum size.sizin sirketi cox beyeniyorum.beni 1-2 sorularim var.sorularimdan biri sizin azerbaycanda yeni bakuda filiallariniz varmi?ve onun adresi neresi ve telefon numarasini xahis yazib gondererdiz.rahatsiz etdiyimiz ucun onceden ozurlerimizi dileriz.