Teleservıce Internatıonal Telefon Onarım ve Ticaret Limited Şirketi

Arvato Teleservice Ankara

Çankaya, Ankara

9 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Necatibey Caddesi No: 33 / B, Pk: 06440, Sıhhiye, Çankaya, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 230-5530 ara

Hakkında

Arvato Teleservice Ankara: Arvato Telekomünikasyon, yürürlükteki ithalat ve ihracat mevzuatına ve diğer mevzuata uymak kaydıyla dahili ve harici telekomünikasyon hizmetleri ile acil hizmet hatları aracılığıyla yardım masası hizmetleri vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. Arvato Teleservice Ankara, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan cep telefonu servisi. Bu mekan toplam 9 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.teleservice.com

Arvato Teleservi̇ce Ankara'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • cep telefonu servisi
  • teleservice
  • firma
  • cep telefonu
  • cep telefonu aksesuarları
  • cep telefonu servisi
  • ankara merkez

Konum

Bu bölümde Arvato Teleservi̇ce Ankara'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

sayın ANKARA sayın ANKARA İSTANBUL SERVİSLERİNE ULAŞIM KOCAMAN BİR SIFIR müşteri temsilcisi nanay tele servis hikaye iletişim diye bir birim şaka gibi yok yani sizin anlayacagınız yok henüz etiketlerini sökmediğim cihazı şarz günde 3 defa yüzde yüz doldurup masanın üzerinde tüm sistemleri kapalı olduğu halde sıfırlanan 325799943 serviz nolu telefonum tarafınıza atşehir servisiniz kayıtlarınızda var olmalı tabi bu evrak formalite deyilse bekliyoruz efendim bekliyoruz yapılmamış olabilir yanar kaybolur patlar düşer kırılır ölür tamamda ölüsünden dirisinden haber alacagımız bir işaret bir emare bir sinyal yahu bir nefes bee hasbinallah


Mrb hayatımda gördüğüm en kötü ve insanı hiç ciddiye almayan bir kuruluş 15/04/2016 servise gönderdiğim ve 324014204 servis numarası ile kayıt alıntına alınan cihazımın hala tarafıma ulaşmış olmaması ve 20/04/2016 yedek parça bekleniyor diye tarafıma gelen mesaj dışında cihazım hakkında bir bilğim yok ve şu tarih olmasına rağmen hala cihazım elime ulaşmadı ve servise ulaşmak mümkün değil aradığımız zaman bilğisayar kaydı dinleyip kapatmak durumunda kalıyor hiç bir bilğiye ulaşamıyoruz.


telefonum bozuldu sizden garantılı yardıncı olurmusunuz


İyi günler cihazımı 01.07. de yakınlık sensörü oto ekran döndür özelliği çalışmıyordu garantiden geldiğinde ise
Data temizlemesi yapıldı
Genel Ayarlar Düzenlendi
Fonksiyon testi Yapıldı
Yazılım Güncelleme yapıldı.

denmiş ama hiçte öyle değil hiç birşey çalışmıyor..


Yaklaşık 1 ay önce Nokia/302/EU/-C2 telefonum kendiliğinden kapandığı için TELESES İLETİŞİM SİSTEMLERİ ELEKTRİK VE ELEKTRONİK SAN. VE TİC.LTD. ŞTİ. NOKİA CARE ANKARA teknik servise gönderdim. Telefon elime ulaştığında telefonumdaki sıkıntı giderilmemişti gerekçe; yapancı madde ile hasar gördüğü belirtilmiş, telefonum sürekli orijinal kılıfında özenle kullanıldı, böyle bir gerekçe ile sorunun giderilmemesini anlamıyorum.


Merhabalar arkadaşlar sony xperia tipo marka telefonumu yaklaşık bir ay önce TELESERVİCE ANKARA ya gönderdim
arızası hem kısa sürede giderildi hemde şikayetimde bahsetmedigim yerler bile ücret alınmadan onarılmış.
Bende beyaz eşya teknisyeniyim cihazlarımızda bir cok arıza tüketici hatasından dolayı garanti harici işlem yapılıyor
serviste emeği gecen tüm teknik arkadaşlara selam eder hayırlı kazançlar dilerim
emeğinizden dolayı teşekkürlerimi sunarım


İYİ GÜNLER
Ben 20/07/2013 saat :18:01 -023493 nolu faturası,353448052758657 -IMEI SONY XPERIA İON BLACK Telefonu Gaziantep SEMBOL iletişim,den aldım 17/01/1014 telefomunum kamerası odaklamada zorlanıp bulanık fotoraf ve video çektiği için (000091 nolu) Teknik servis kayıt formu Gaiantep SEMBOL İletişim aracılığı ile size gönderildi.
05/03/1014 tarihli 318139064 nolu sevk irsaliyesi ile telefonum 10/03/2014 tarihinde bana ulaştı. göndermiş olduğunuz irsaliyede Data temizlemesi yapıldı,Genel Ayarlar düzenlendi, Fonksiyon testi yapıldı, Yedek parça değişti, Yazılım güncelleme yapıldı, Arama testi yapıldı ve kamera kusurlu kalıcı yazılı idi telefonumu 4 ay kadar kullandım tekrar aynı kamera hatası verdi. Gaziantep SEMBOL iletişim Aracılıgı ile 06/05/2014 tarihli 000319 nolu teknik servis kayıt formu ile size yine gönderdim yine sizden gelen 318706653 nolu irsaliye ile bugün 22/05/2014 saat 17:30 da telefonumu SEMBOL iletişimden aldım. irsaliyede arıza ve tamir açıklama yazısında aynı yazıyor telefonumum kamerası yine bulanık odaklama sorunu devam ediyor. lütfen bana bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum telefonumun değiştirilmesini arz ve talep ediyorum bu konuda bilgilendirilmemi sizlerden rica ediyorum.


4 mart ta kargoya verildi dendi ... telefonumuzu ne zaman nerden alabiliriz?


iletişim telefonlarına cevap vermiyorsunuz lütfen cevap veriniz saat 11 den 16 ya kadar aradım sadece bekleyenler arasında 3 sonra 2 sonra ilk diyor yaklaşık 15 dakika sonra yüzümüze kapatılıyor.