Arslanlar Elektrik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Arslanlar Elektrik

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Şairziyapaşa Cad. Şimşir Sok. No:25 Karaköy Hamidiye Mah. Soğuksu Cad. Özer 2 İş Merk. No:5 Zemin Kat Kağıthane, Beyoğlu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 291-8687 ara

Hakkında

Arslanlar Elektrik:

Arslanlar Elektrik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Her nevi elektrik malzemeleri ve cihazlarının aydınlatma malzemelerinin telefon kabloları ve diğer malzemelerinin her nevi makine aksam ve parçalarının termostat termometre ısı ve kontrol cihazlarının her nevi alçak ve yüksek gerilim elektrik şebekesi taahhütleri proje ve kontrollük işleri yapmak ve Gerektiğinde şirket adına menkul gayrimenkul mallar satın alabilir, satabilir ve bu mallar üzerinde rehin ipotek tesis ve tescil edebilir, bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir, kiraya verebilir ve kiralayabilir, Amaç ve konuları ile ilgili her türlü taşınır mal satın alabilir, işletebilir, kiraya verebilir ve satabilir. Şirket her nevi gayrimenkulünü ipotek edebilir, başkalarına ait mallar üzerinde şirket lehine veya bunlar üzerinde her türlü haklarını iktisap edebilir, ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 541490 sicil no ile kayıtlı firma, 29 Aralık 2004 tarihinde kuruldu. Arslanlar Elektrik, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Arslanlar Elektri̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi