Arus Serigrafi ve Tekstil Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Arslan Serigrafi Malzemeleri

Zeytinburnu, İstanbul
Arslan Serigrafi Malzemeleri

7 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Maltepe Mah. Davutpaşa Cad, Topkapı Cd. No:57/1, 34025 Zeytinburnu/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 613-1188 ara

Hakkında

Arslan Serigrafi Malzemeleri:

Arus Serigrafi ve Tekstil Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü serigrafi ve tekstil sanayinde kullanılan makinaları, laboratuar, kalite kontrol cihaz ve aletleri ile ambalaj ve otomasyon makinaları, yedek parça, hammadde, yardımcı madde ve ara malları, imalatı, ithalatı, ihracatı, alım satımı, toptan ve perakende ticareti, Her türlü menkul, gayrimenkul ve gayrimaddi hakları iktisap etmek, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, icabında almak veya satmak, gayrimenkullere ilişkin tevhid ve ifraz yapmak, Şirket alacağını garanti altına almak için başkalarına ait menkul ve gayrimenkul değerleri rehin ve ipotek olarak almak, şirket lehine ayni haklar tesis ettirmek, satış vaadi sözleşmesi yapmak ve ipoteği fekketmek ve, Şirket; her türlü gayrimenkul alım-satımı yapabilir, kat mülkiyeti ve kat irtifakı kurabilir, Tapu dairelerinde gayrimenkul üzerine şerhler koyabilir tapu dairelerinde tevhit ve ifraz işlemleri ile birlikte cins tashihi yapabilir ve yapı-denetim firmalar ile sözleşme yapabilir. Menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde ipotek tashihi fekki muameleleri ile rehin ve satış vaadi sözleşmeleri yapabili. Bunlarla ilgili ayni ve nakdi teminatlar alabilir, verebilir, tapu dairelerinde gayrimenkul üzerine şerhler koydurabilir, tapu dairelerinde tevhit işlemleri yapabilir ve ifraz işlemleri yapabilir. Şirket kendi iştigal konusu ile ilgili menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde ipotek tesis fekki muameleleri ile rehin ve satış vaadi sözleşmeleri yapabilir. Bunlarla ilgili ayni ve nakdi teminatlar alabilir, verebilir, tapu dairelerinde gayrimenkul üzerine şerhler koydurabilir şirket; her türlü gayrimenkul alım-satımı yapabilir, kat mülkiyeti ve kat irtifakı kurabilir, tapu dairelerinde gayrimenkul üzerine şerhler koyabilir, tapu dairelerinde tevhit ve ifraz işlemleri ile birlikte cins tashihi yapabilir ve yapı-denetim firmaları ile sözleşme yapabilir. Menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde ipotek tashihi fekki muameleleri ile rehin ve satış vaadi sözleşmeleri yapabilir. Bunlarla ilgili ayni ve nakdi teminatları teminatlar alabilir, verebilir, tapu dairelerinde gayrimenkul üzerine şerhler koydurabilir, tapu dairelerinde tevhit işlemleri yapabilir yapabilir ve ifraz işlemleri yapabilir. Şirket her türlü gayrimenkul ve ipotek alabilir aldığı gayrimenkul ve ipotekleri 3. şahıslara devir ve temlik edebilir ve anasözleşmesinde ve 6. 8. 2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 514686 sicil no ile kayıtlı firma, 22 Ocak 2004 tarihinde kuruldu. Arslan Serigrafi Malzemeleri, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan serigrafi baskı malzemeleri mağazası. Bu mekan toplam 7 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Arslan Seri̇grafi̇ Malzemeleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Arslan Seri̇grafi̇ Malzemeleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.