Arnavutköy Akyapı Konut İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Arnavutköy Akyapı Konut İnşaat

Arnavutköy, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Merkez Mah. Ayşıl Sok. No:23/a Arnavutköy, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 597-5722 ara

Hakkında

Arnavutköy Akyapı Konut İnşaat:

Arnavutköy Akyapı Konut İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının ithalatı ihracatu ve dahili ticaretini tüm bilgisayar ve ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri endüstriyel büro otomasyon tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için taşınır ve taşınmaz nal ve hakları satın alabilir inşa ve tamir eder veya ettirebilir kiralar veya kiraya verebilir bunları satabilir ve sahip olduğu taşınır ve taşınmaz mallar üzerine rehin ipotek intifa sükna hakkı gibi aynı ve şahsi haklar gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı tesisi kat mülkiyetine geçiş gibi ayni ve gayri maddi haklar tesisi edebilir kısa orta ve uzun vadeli kredi sözleşmeleri yapabilir konusu ile ilgili olarak başka özel ve tüzel kişilerle yaptığı akit ve sözleşmelerde karşı taraftan rehin ipotek sair kanuni teminat ları alabilir keza kendi adına karşı tarafa teminatları verebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 683641 sicil no ile kayıtlı firma, 19 Kasım 2008 tarihinde kuruldu. Arnavutköy Akyapı Konut İnşaat, İstanbul, Arnavutköy ilçesinde yer alan firma. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Arnavutköy Akyapi Konut İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi

İncelemeler

merhaba sayın yetkili. İstanbul bahçelievlerde ikamet edip bir adet 4055 tümosan marka 2013 model traktörümüze iş arıyoruz şöförlü ve şöförsüz kiraya vermek istyoruz bilginize arz olunur.GSM:05374437375