Armarin Denizcilik Turizm İnşaat Tekstil Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Armarin Deniz Ürünleri

Kadıköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Ali Nihat Tarlan Cad. No: 82 Süleyman Başkan İş Merkezi Kat: 2 Daire: 6 Bostancı Mh. Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 469-4340 ara

Hakkında

Armarin Deniz Ürünleri:

Armarin Denizcilik Turizm İnşaat Tekstil Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Yat gemi ve benzeri her türlü deniz taşıtının imalatını dahili ticaretini ve işletmeciliğini yapmak, Şirket amaç ve konusunu gerektirdiği bütün bu işlemleri yapabilmesi için gerekli her türlü araç ve gereçler iktisap etmek gayrimenkul almak, satmak inşa etmek, kiralamak, kiraya vermek bu gayrimenkuller üzerine ipotek tesis ve fek etmek ihalelere katılmak taahhütlerde bulunmak ihaleler açmak konusu ile ilgili bayilikler ve mümessillikler almak vermek yurtiçinde ve dışında şubeler açmak. Şirket amaçları doğrultusunda kısa, orta ve uzun vadeli iç ve dış nakdi krediler kullanabilir ve bunlarla ilgili her türlü kredi sözleşmeyi imzalayabilir ve şirket adına her türlü tasarrufta bulunabilir ve 23. 01. 2009 tarihinde tescil edilen anasözleşme tadil metninde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 493676 sicil no ile kayıtlı firma, 14 Mart 2003 tarihinde kuruldu. Armarin Deniz Ürünleri, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan su ve deniz ürünleri.

Soru & Cevap:

Armari̇n Deni̇z Ürünleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • su ve deniz ürünleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Armari̇n Deni̇z Ürünleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.