Arısan Asansör Elektrik Metal San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Arısan Asansör Elek.Met. San. Tic. Ltd. Şti.

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Cami Sok. No: 1/A Kat: 2 Fetihtepe Mh. Okmeydanı Beyoğlu, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 361-4920 ara

Hakkında

Arısan Asansör Elek.Met. San. Tic. Ltd. Şti.:

Arısan Asansör Elektrik Metal San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Elektrik sanayi ile ilgili olarak her türlü elektrik madde ve malzemelerinin her türlü kablolar ile elektrik sanayiinde üretilen ve kullanılan her türlü ürün ve malzemelerin. . . toptan alım ve satımı ihracatı ithalat ve pazarlamasını yapmak Her türlü menkul ve gayrimenkuller iktisap edebilir iktisap edilen menkul ve gayrimenkulleri başkasına devir edebilir üzerinde çeşitli hukuki tasarruflarda bulunabilir kendisi veya üçüncü şahıslar için rehin veya ipotek verebilir alacaklarını teminen başkasına ait menkul ve gayrimenkulleri üzerinde rehin veya ipotek tesis edebilir, Konusu ile ilgili olarak gerekli gayrimenkulleri satın almak inşa etmek veya sair yollarla iktisap edebilir devir ve ferağ edebilir kiraya verebilir ve kiralayibilir tevhit ve ifraz edebilir gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükuna kat mülkiyeti ve kat irtiifakı tesis edebilir ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 546710 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Şubat 2005 tarihinde kuruldu. Arısan Asansör Elek.Met. San. Tic. Ltd. Şti., İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan asansör satış.

Soru & Cevap:

Arisan Asansör Elek.met. San. Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • asansör satış
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Arisan Asansör Elek.met. San. Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.