Arıkanlı Holding Anonim Şirketi

Arıkanlı Holding

Sarıyer, İstanbul
Arıkanlı Holding

144 kişiden %88'si beğendi (4.4)

İletişim bilgileri

Adres: Ayazağa, Ayazağa Mah. Cendere Cad. No: 109 1-B Blok Kat: 7, İç Kapı No: 19-20, 34485 Sarıyer/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 365-2100 ara

Hakkında

Arıkanlı Holding:

Arıkanlı Holding Anonim Şirketi

Sermaye ve yönetimine katıldığı kurulmuş veya kurulacak sermaye şirketlerinin yatırım, finansman organizasyon ve yönetim sorunlarını birlikte ve toplu bir bünye içinde çozumlemek konjoktür dalgalanmalarına karşı yatırımların güvenliğini sağlamak Amacını ve konusunu gerçekleştirmek için gayrimenkuller (gemi dahil) alabilir, bunları başkalarına devir, ferağ edebilir kısmen veya tamamen başkalarına kiralayabilir, ayrıca irtifak, intifa, sükna hakları ile medeni kanun hükümleri gereğince aynı veya gayri maddi haklarla ilgili her çeşit iltizami ve tasarrufi işlemleri yapabilir. Amaç ve konusu ile ilgili olarak ipotek alabilir, verebilir tapuda tescil ve terkin taleplerinde bulunabilir ve 11. 2. 1998 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer hususlar.
İstanbul Ticaret Odası'na 270426 sicil no ile kayıtlı firma, 12 Aralık 1990 tarihinde kuruldu. Arıkanlı Holding, İstanbul, Sarıyer ilçesinde yer alan Şirket yerleşkesi. Bu mekan toplam 144 oy üzerinden 4.4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Şirket Yerleşkesi. Bu Şirket yerleşkesi için 144 kişi oy kullandı ve ortalama 4.4 puan aldı.

Web site adresi: www.arikanliholding.com

Arikanli Holdi̇ng'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Şirket Yerleşkesi

Konum

Bu bölümde Arikanli Holdi̇ng'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Yurtiçi kargo Nalçacı Şubesinin personelini özellikle seçip de istihdam etmişler.

Başıma gelen bir olayı şöyle açıklayayım

Merhaba

Gönderi Numarası : 2008733722**
Teslim Birimi : Konya / Nalçacı Şubesi

12 Katlı bir binanın 9. katında ikamet etmekteyim. Olay şu şekilde cereyan etmiştir :
Yurt içi kargo Kuryesi binamızın girişindeki bize ait olan zile basmış ve Binamızın giriş kapısı annem tarafından açılmıştır Fakat personeliniz apartmandan içeri girip teslimat için ikamet ettiğimiz kata çıkma gereği duymamış ve bir not kağıdı bırakarak apartmanımızın girişinden ayrılmıştır. Personelinizin yapmış olduğu bu işlemler; binamızın güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedilmiştir. Buna rağmen Konya / Nalçacı şubeniz böyle olmadığını ısrarla reddetmektedir ve kargomu kapıma teslim etmemek konusunda ısrarcı davranmaktadır.

Ayrıca şubede çalışmakta olan elemanların hepsinin yüzünden düşen bin parça. Müşteriye güler yüz gösterme ve yardımcı olma gibi bir dertleri yok. Yüz ifadeleri müşteriye niye geldin? ifadesi taşımaktadır. Yurtiçi Kargo gibi prestijli bir firmanın böyle çalışanlarının olması beni çok şaşırttı. Şubede info desk te güya müşterilere yardımcı olacak bayanların hepsinin yüz ifadesinden bıkkınlık, umursamazlık, yaptığı işi ciddiye almama ifadelerinin hepsini çıkarabilirsiniz. Yani merak ediyorum acaba bu elemanlara para ödemiyorsunuz da Bu yüzden mi müşterilerinize böyle bir yüz ifadesi gösteriyorlar. Bu elemanlarınıza elbette maaş ödüyorsunuz Fakat ödediğiniz maaşın karışılığını böyle veriyorlar. Ve sizden vatandaş olarak şunu talep ediyorum : Şubelerinize gizli müşteri gönderip Şubelerinizdeki hizmet kalitesini ölçün lütfen.