Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri ve Gıda Ticaret Limited

Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri Ve Gıda Ticaret Limited

Başakşehir, İstanbul
Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri ve Gıda Ticaret Limited

11 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Bahçeşehir 2. Kısım Mh. Mercedes Bulvarı, Cadde Flora Outlet B3 Blok, No:30 BAD, Başakşehir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 669-1668 ara

Hakkında

Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri ve Gıda Ticaret Limited:

Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri ve Gıda Ticaret Limited

Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, her türlü resmi özel inşaat ve tahahüt işleri yapmak, yol, baraj, gölet, iskele, rıhtım, liman, otel, motel, pasaj, han, işyeri ve münferit konutlar, residenceler, villalar, toplu konutlar, prefabrike inşaatlar, turistik tesisler, hastaneler, okullar, köyrüler, soğuk hava depoları, fabrikalar, bacalra, askeri tesisler, sulama ve içme suyu tesisleri, havuz ve arıtma sistemleri, par ve bahçe düzenlemelerj, şehir kanalizasyon ve su isale hatları, üstyapı, altyapı, restorasyon, dekorasyon, boru hatları ile her türlü bina ve müştemilatları, inşaatları, ısıtma, soğutma, havalandırma izolasyon, elektrik, elektronik, su, kalorifer ve doğalgaz tesisatlarının müteahhitlik ve taşeronluk işlerini yapmak. . . . ve 21. 2. 2011 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 574668 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Ocak 2006 tarihinde kuruldu. Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri ve Gıda Ticaret Limited, İstanbul, Başakşehir ilçesinde yer alan konut İnşaat. Bu mekan toplam 11 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.areaspm.com

Areas İnşaat Organi̇zasyon İnternet Hi̇zmetleri̇ ve Gida Ti̇caret Li̇mi̇ted'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Konut İnşaat
  • Pazarlama Danışmanı

Konum

Bu bölümde Areas İnşaat Organi̇zasyon İnternet Hi̇zmetleri̇ ve Gida Ti̇caret Li̇mi̇ted'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.