Arcon Kozmetik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Arcon Kozmetik

Şişli, İstanbul
Arcon Kozmetik

27 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Maslak, Ahi Evran Caddesi 42 Maslak No: 6 A Kule Kat 10 Daire: 3 34398, Sariyer,, Şişli/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 290-2859 ara

Hakkında

Arcon Kozmetik:

Arcon Kozmetik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Şirket her türlü (sabun dahil) imal edilmesi satın alınması ve satılması pazarlaması ithalatının ve ihracatının yapılması ile Konusu ile ilgili olarak ve aracılık yapmamak kaydıyla menkulve gayrimenkuller iktisap edebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir satabilr gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti ve kat irtifakı tesis edebilir, devir ve ferağ edebilir, fabrika ve idare binaları inşa edebilir, ipotek tesis tescil ve fekkedebilir, menkul rehni yapabilir ve yaptırabilir, üçüncü şahıslar lehine ve/veya üçüncü şahısların aldıkları kredilerin teminatı olarak ipotek tesis tescil ve fekkedebilir. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 406357 sicil no ile kayıtlı firma, 22 Ekim 1998 tarihinde kuruldu. Arcon Kozmetik, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan pazarlama ajansı. Bu mekan toplam 27 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.arcon-kozmetik.com.tr

Arcon Kozmeti̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Pazarlama Ajansı

Konum

Bu bölümde Arcon Kozmeti̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.