Arasta Mimari Tasarım Anonim Şirketi

Arasta Mimarlık Tasarım A.Ş.

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yıldız Posta Caddesi, Vefa Bey Sokak, No: 9, Yeşil Apt. A Blok D: 25, Pk: 34349, Gayrettepe, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 288-5860 ara

Hakkında

Arasta Mimarlık Tasarım A.Ş.:

Arasta Mimari Tasarım Anonim Şirketi

Şehircilik, mimarlık, dekorasyon tadilat, inşaat mühendisliği makina mühendisliği, elektrik mühendisliği harita mühendisliği ile ilgili projeler yapmak ve projelerin tamamını veya bir bölümünü yaptırmak Lüzumlu görülecek gayrimenkul malları iktisap edebilir satabilir sahip olduğu gayrimenkuller üzerinde inşaatlar yapabilir veya yaptırabilir depolar satış ve teşhir yerleri kurmak gerektiğinde bunları kiralamak kiraya vermek ve satmak iktisap olunan gayrimenkulleri taksim ifraz ve tefrik etmek üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti ve kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis etmek ipotek rehin ve diğer teminatları vermek ve almak ipotek ve rehinleri fek ve tadil etmek gibi işlemleri yapmak ve yaptırmak kanunun özellikle malvarlığına dahil menkul ve gayrimenkuller üzerinde alacaklıları lehine veya üçüncü şahıslara rehin veya ipotek tesis edebilir kefil olabilir medeni kanun hükemleri gereğince ayni veya gayrimaddi haklarla ilgili her çeşit iltizami ve tasarrufi işlemler yapabilir ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 321451 sicil no ile kayıtlı firma, 08 Aralık 1994 tarihinde kuruldu. Arasta Mimarlık Tasarım A.Ş., İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan şirket.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.arasta.com.tr

Arasta Mi̇marlik Tasarim A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • mimarlık
  • şirket
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Arasta Mi̇marlik Tasarim A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.