kargo

Aras Cargo Marmara Bölge Müdürlüğü

Ümraniye, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: 504 Sok. No: 11 İmes San. Sit. E Blok Yukarı Dudullu Mh. Ümraniye, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 313-8538 ara

Hakkında

Aras Cargo Marmara Bölge Müdürlüğü: Aras Cargo Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul, Ümraniye ilçesinde kargo. Aras Cargo Marmara Bölge Müdürlüğü, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan kargo. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Aras Cargo Marmara Bölge Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kargo

Konum

Bu bölümde Aras Cargo Marmara Bölge Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Öncelikle yıllardır anlaşmalı bir firma olarak çalıştığımız Aras Kargodan,ufak tefek aksilikler olsada ;memnunuz...
Ankara da bulunan SASTEK A.Ş.isimli firmamızdan yazıyorum ve bir sıkıntımızı dile getirmek istiyorum.Ümraniye Beld.Kültür Müd.yarışma için gönderilen iki adet tablomuzun kargolanarak tarafımıza (Ankaradaki firmamıza-Sastek A.Ş.ye)getirilmesi konusunda çabalarımız sonuçsuz kaldı.Bukonuda ne yapmamız gerektiğini inanın bilemiyoruz.Aradığımız aras kargo şubeleri ''paketleme yapamıyoruz,öyle bir hizmetimiz yok'' diyorlar.Paketleme yapılmadanda olsa Ümraniye Belediyesinden tabloların alınarak,Ankaradaki firmamıza teslim edilmesi konusunda yardımlarınızı bekliyoruz.Fazla bir zamanımız olmadığını ve zamanla yarıştığımızı ifade etmek isterim.
Şimdiden teşekür ederim ve işlerinizde kolaylıklar dilerim...


İlgili firmanın adresi ve telefon numarası yanlıştır.Düzeltilmesi için