Ar Tanıtım Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Ar Tanıtım Reklam Hizmetleri

Tuzla, İstanbul
Ar Tanıtım Reklam Hizmetleri

9 kişiden %92'si beğendi (4.6)

İletişim bilgileri

Adres: Aydınlı Mah. Anadolu Yakası O.S.B, Gazi Blv. 1. Sok D:No:12, 34956 Aydınlı - İstanbul Ay Osb/Tuzla Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 642-5400 ara

Hakkında

Ar Tanıtım Reklam Hizmetleri: Her türlü şehir mobilyaları reklam ürünleri malzemeleri araç ve gereçlerinin üretimini üretimin ve pazarlamasını yapmak. Yurt içi ve yurt dışında reklam yerleri kiralamak, pazarlamak kiraya vermek satın almak satmak. Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için her türlü menkul ve gayrimenkul malları, ayni hakları iktisap eder, satın alabilir, satabilir, bizzat arsa ve arazi satın alarak inşa edebilir, bunları kiralar, kira sözleşmelerini tapuya şerh ettirebilir, kiraya verebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti, ipotek tesis edebilir. Her türlü gayri menkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Menkul ve gayrimenkulleri gerek kendi gerek üçüncü şahısların her türlü borçlarına karşılık ticari işletme rehni tesis edebilir. Şirket lehine ipotek ve rehin alabilir. Gerçek veya tüzel üçüncü kişiler lehine her türlü ayni ve nakdi kefalet verebilir, alabilir. Hak ve alacaklarının tahsili ve temini için ayni veya şahsi her türlü teminatı alabilir, verebilir ve ve bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir. Şirket menkul ve gayrimenkulleri rehin göstermek sureti ile uzun orta ve kısa vadeli istikrazda bulunabilir. Kredi alma antlaşmaları yapar. Şirketin alacaklarından başkalarına ait menkul ve gayrimenkul malları üzerine rehin ve ipotek tesis eder, gerektiğinde bu rehin ve ipotekleri kaldırabilir. Aracılık yapmamak şartı ile gerçek ve tüzel kişilerden almış veya alacağı krediler için kefil olabilir ve ana ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. Ar Tanıtım Reklam Hizmetleri, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan reklam ajansı. Bu mekan toplam 9 oy üzerinden 4.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: artanitim.com.tr

Ar Tanitim Reklam Hi̇zmetleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Reklam Ajansı

Konum

Bu bölümde Ar Tanitim Reklam Hi̇zmetleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.