Ar Da Boru Sanayii Anonim Şirketi

Ar Da Boru Sanayii

Eyüpsultan, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kışla Cad. Gündoğar Sanayi Sitesi No:78/74-75 Topçular Osb. Sok. S. Demirciler San. Sitesi B4 Blok No:94 İkitelli, Eyüpsultan, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 565-3130 ara

Hakkında

Ar Da Boru Sanayii:

Ar Da Boru Sanayii Anonim Şirketi

Bakır boru, diğer borular, bakır ve diğer metallerden ve alaşımlardan imal edilen malların imali ve ticareti, iştigal konusu ham maddelerle yarı mamul maddelerin ithal, ihraç, imal, dahili ticaret, komisyon, taahhüt, iç ve dış uluslararası mümessillik, pazarlama ve dahili ticaretini yapmak. Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiraya almak gayrimenkullerin üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek fabrika depo satış mağazaları ve idare binaları inşa etmek. Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları vermek ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak. Şirket işleri için gerekli taşıtları gemiler dahil iktisap etmek devretmek ve bunlar üzerinde ayni ve şahsi tasarruflarda bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 164061 sicil no ile kayıtlı firma, 20 Haziran 1979 tarihinde kuruldu. Ar Da Boru Sanayii, İstanbul, Eyüpsultan ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Ar Da Boru Sanayi̇i̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi