Aps Giyim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Aps Giyim A.Ş.

Ataşehir, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Kayışdağı Yolu No: 25, Pk: 34752, İçerenköy, Ataşehir, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 578-3400 ara

Hakkında

Aps Giyim A.Ş.:

Aps Giyim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Tekstil ürünlerinin ve her türlü giyim eşyalarının iplikten örme ve deri dahil örme kumaşların her türlü örme sanayi mamüllerinin kumaş mensucat veya deri birleşimi kadın erkek çocuk giyim eşyasanının imalatı fason imali ticaret, ihraç ve ithali, dahili ticareti, komisyonculuğu, taahhüt, mutemet, iç ve dış mümessilliği, toptan, perakende alım satımı, dağıtım, pazarlama işleri Her türlü tekstil konfeksiyon mamullerinin madde ve malzemelerinin alımı imalatı ticareti ihraç ve ithali dahili ticaretini yapmak şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fekh edebilir şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhit taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve şirketin 22. 10. 2008 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 649340 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Aralık 2007 tarihinde kuruldu. Aps Giyim A.Ş., İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan genel müdürlük. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.aps.com.tr

Aps Gi̇yi̇m A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • genel müdürlük
  • tekstil
  • hazır giyim
  • giyim
  • giyim - giyim aksesuarları
  • genel müdürlük
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Aps Gi̇yi̇m A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

merhaba acaba evler ip temizleme işi veriyormusunuz ben evde ek iş yapmak istiyorum çocuğum olduğu için çalışamıyorum ancak evde ek ş yapabilirim şimdiden tşk ederim


seviyorum aps'yi!3 hafta kadar kısa süre geçmesine rağmen stajyerliğimde çok alıştım ve mükemmel bir firma.iyiki var,iyiki varlar... :)