Apromed Ortopedik Tıbbi Gereçler San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Apromed Ortopedik Ve Tıbbi Gereçler

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Millet Cad. No: 133 Çapa Tıp Fakültesi Karşısı Daire: A Çapa Fatih, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 585-1770 ara

Hakkında

Apromed Ortopedik Ve Tıbbi Gereçler:

Apromed Ortopedik Tıbbi Gereçler San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Şirket, aşağıda sıralanan konularda ithalat, ihracat, imalat, iç ticaret, mümessillik, distribütörlük ve taahhüt işlerini yapar. Her türlü elektrikli, elektronik veya mekanik, tıpta kullanılan röntgen ve diğer tüm tedavi, bakım, ameliyat cihazları, ölçü ve ayar alet ve makinaları, el alet ve edevatları ile tüm bu malzemelerin yedek parça ve aksesuarlarının, her türlü ameliyat, tedavi ve tıbbi araştırmalar için gerekli tüm tıbbi ve eczacılık malzemeleri, ilaç ve kimyevi maddeleri, yarı mamul ve hammaddelerinin, her çeşit özürlüler için gerekli alet, edevat, makina, vasıta, ortopedik malzemeler, suni uzuvlar ile bunların yedek parça, aksesuarlarının, her türlü hastahane, klinik, dispanser gibi tedavi merkezlerini resmi kuruluşlardan izin alarak açmak, işletmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 270135 sicil no ile kayıtlı firma, 15 Kasım 1990 tarihinde kuruldu. Apromed Ortopedik Ve Tıbbi Gereçler, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan ortopedik malzeme.

Soru & Cevap:

Apromed Ortopedi̇k ve Tibbi̇ Gereçler'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ortopedik malzeme
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Apromed Ortopedi̇k ve Tibbi̇ Gereçler'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.