T.C. Antalya Valiliği

Antalya Valiliği

Muratpaşa, Antalya
Antalya Valiliği

196 kişiden %40'si beğendi (2)

İletişim bilgileri

Adres: Muratpaşa, Hükümet Konağı, 07280 Muratpaşa/Antalya Haritayol tarifi

Telefon: +90 (242) 243-9791 ara

Hakkında

Antalya Valiliği: Antalya Valiliği Antalya, Muratpaşa ilçesinde valilik, kurum, valilik. Antalya Valiliği, Antalya, Muratpaşa ilçesinde yer alan yerel yönetim ofisi. Bu mekan toplam 196 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Yerel Yönetim Ofisi. Bu yerel yönetim ofisi için 196 kişi oy kullandı ve ortalama 2 puan aldı.

Web site adresi: www.antalya.gov.tr

Antalya Vali̇li̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Antalya Vali̇li̇ği̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Antalya ili Manavgat ilçesi Ahmetler köyü manavgat'a 25 km dir.Bu köy o bölgenin en eski köyüdür..Dağlarında su olmasına rağmen şimdiye kadar bu su adil kullanılmamaktadır.Çok eski tarihlerde köy hizmetleri ve kişisel çabalarla köye su getirilmiş fakat bakımsızlıktan çamur akmaktadır.Köyün isale hattının mutlaka değişmesi ve bu hizmetin yapılabilmesi için su sayacın bağlanması şart olduğu kanaatindeyiz.Ayrıca mahallenin birisi bu sudan hiç bir şekilde fayda görmemektedir.Çünkü orman bölge şefliği suyu yolda keserek yangın havuzuna akıtmaktadır.Zaten az olan su borusu hava yapıp akmamaktadır.En ufak yağmur ve fırtınada elektrikler 2 veya 3 gün verilememektedir.Yetkililerden yardım bekliyoruz.Saygılar sunarız.