Anse Mobilya ve Dekorasyon Merkezi

ANSE MDM - Mobilya Ve Dekorasyon AVM

Etimesgut, Ankara

İletişim bilgileri

Adres: Eskişehir Yolu 17. Km, Mesa Koru Kavşağı, Anse Mobilya Ve Dekorasyon Merkezi, Yenimahalle, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 227-8080 ara

Hakkında

ANSE MDM - Mobilya ve Dekorasyon AVM:
Modernden klasiğe, oryantelden etniğe, deriden ahşaba, canlı ya da pastel renkler... Anse MDM tümünü içerisinde barındırıyor. Ayrıca seçkin aydınlatma markaları, dekoratif aksesuarlar, iç mimarlık ve ev dekorasyonu da hayalinizdeki evi kurmanız için Anse MDM'de.

Tüm ince ayrıntılar düşünülerek tasarlanan Anse’de hem ziyaretçilerin keyifli zaman geçirebilmesi hem de mağaza sahiplerinin beklentilerinin en üst seviyede karşılanabilmesi için pek çok donanım ve hizmet sağlanmaktadır.

Ankara'da ortaklık üzerine kurulu olan Anse Mobilya ve Dekorasyon Merkezi, Eskişehir Yolu üzerinde Mesa Koru Kavşağı'nda konumlanmıştır. Anse 70 Milyon Dolarlık bir yatırım sonucunda Ankaralılara mobilya ve dekorasyon alışverişlerinde kolaylık sağlamak ve hızına yetişmeye çalıştığımız zamanı daha iyi kullanmaları için hizmet vermektedir. 70.0002'lik bir alan üzerine kurulmuş olan Anse bünyesinde kendi sektörlerinde markalaşmayı başarmış 40 firma barındırmaktadır. ANSE MDM - Mobilya ve Dekorasyon AVM, Ankara, Etimesgut ilçesinde yer alan iş merkezi.

Soru & Cevap:

Anse Mdm - Mobi̇lya ve Dekorasyon AVM'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • iş merkezi
  • alışveriş merkezi
  • mobilya
  • iş merkezi

Konum

Bu bölümde Anse Mdm - Mobi̇lya ve Dekorasyon AVM'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.