T.C. Ankara Valiliği

Ankara Valiliği

Altındağ, Ankara

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Hacı Bayram Mahallesi, Armutlu Sokak, Valilik Binası, Ulus, Altındağ, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 306-6666 ara

Hakkında

Ankara Valiliği: Ankara Valiliği Ankara, Altındağ ilçesinde kurum, valilik, kurum. Ankara Valiliği, Ankara, Altındağ ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ankara.gov.tr

Ankara Vali̇li̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum
  • valilik
  • kurum

Konum

Bu bölümde Ankara Vali̇li̇ği̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhaba,
Geçtiğimiz günlerde ve bu günlerde havalar o kadar sıcak geçiyor ki nefes almak gittikçe zorlaşıyor hele hele benim gibi astım hastası, kas hastası nefes darlığı çeken özürlü vatandaşlar işe gidip gelmekte zorlanır olduk. Valimizin bize idari izin vermesini bekliyoruz ama bir türlü valimizin aklına bu sıcakta çalışmakta olan özürlü vatandaşlar gelmiyor anlaşılan (iş yoğunluğundan diyelim) kendimizi ve durumumuzu hatırlatmak isterim. Teşekkürler.


sayın valim öncelikle ellerinizden öperim
ismim baki sayın valim 4 yıllık yüksek okul mezunuyum işim yok işe çok ihtiyaçım var bir türlü bulamıyorum onun için sizin kapınızı çaldım ben sizden yardım istiyorum bana yardım etsenizde etmesenizde allah sizden razı olsun başımızdan eksik etmesin allah yar ve yardımcınız olsun sayın valim bu yoğunluğunuz arasında sizi rahatsız ettim kusura bakmayın sağlıcakla kalın ellerinizden öperim.


sayın valim öncelikle ellerinizden öperim
ismim baki sayın valim 4 yıllık yüksek okul mezunuyum işim yok işe çok ihtiyaçım var bir türlü bulamıyorum onun için sizin kapınızı çaldım ben sizden yardım istiyorum bana yardım etsenizde etmesenizde allah sizden razı olsun başımızdan eksik etmesin allah yar ve yardımcınız olsun sayın valim bu yoğunluğunuz arasında sizi rahatsız ettim kusura bakmayın sağlıcakla kalın ellerinizden öperim