kadastro

Ankara Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü

Çankaya, Ankara

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Esat Caddesi No: 44 Kat: 5 Küçükesat, Çankaya, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 551-3029 ara

Hakkında

Ankara Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü: Ankara Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü Ankara, Çankaya ilçesinde kadastro, tapu ve kadastro, kurum, tapu, kadastro. Ankara Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan kadastro. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.tkgm.gov.tr

Ankara Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kadastro
  • tapu ve kadastro
  • kurum
  • tapu
  • kadastro

Konum

Bu bölümde Ankara Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

adıma ait tapularımı e-devlet şifresi olmadan nasıl sorgulayabilirim ?..


Gölbaşı Tapu sicil müdürlüğüne 14.01.2015/914/08:50:49 Tarih itibarı ile Gerder 925 parsele ait malikin ölümü ile geriye 5 mirascının 1 tanesinin vekaletnamesi ile iştirak halinde intikal müracatımın gün içerisinde her hangi bir bilgi tarafıma gelmedi bende 15.01.2015 öğlen sonu işimle ilgili bilgi almaya gittiğimde ilgili arkadaş elinde 2014 aralık ayının işlerinin olduğunu ve gelen işleride sırasıyla yaptığında bana sıra geldiğinde bilgilendireceğini söyledi işimin akibetinin ne olacağı belli değil görevli arkadaşın bilgisi bana samimi gelmedi bu konuda arkadaşın elindeki işlerin gercekten bu derecede olup olmadığının araştırılarak maduriyetimin giderilmesinde yardımcı olursanız sevinirim.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.Tel-0532 407 21 71