T.C. Sağlık Bakanlığı Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ankara Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Çankaya, Ankara

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Bilkent Yolu 3. Km, Atatürk Devlet Hastanesi, Çankaya, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 291-2525 ara

Hakkında

Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi:

Ankara Atatürk Devlet Hastanesi'ne Ulaşmak İçin

1. Şehirlerarası Otobüs Terminalinden (AŞTİ) Üzerinde Bilkent yazan dolmuşlara binip, hastanemizde inebilirsiniz.

2. Havaalanından (Esenboğa) Havaş Servisleri ile AŞTİ'ye gelip oradan üzerinde Bilkent yazan dolmuşlara binip, hastanemizde inebilirsiniz.

3. Kızılaydan Güvenparktan 111 Numaraları Bilkent Otobüslerine binip, hastanemizde inebilirsiniz.

4. Ulus'tan Denizciler dolmuş duraklarından Bilkent dolmuşlarına binip hasanemizde inebilirsiniz.

5. Dışkapı Mevki Hastanesi Yanından Hastanemize Gelebilirsiniz.


Ulus'tan Opera Meydanından Yeni Otobüs Hizmeti;
Hat no : 110
Hattın adı : Opera - Atatürk Hastanesi - Bilkent Üniversitesi
Kalkış varış yeri : Opera - Bilkent Üniversitesi
Güzergah : Opera,Sıhıye,Kızılay,Bakanlıklar,İnönü Mah.,Eskişehir Yolu, Bilkent Kavşağı,Atatürk Hastanesi
Sincan'dan Yeni Otobüs Hizmeti;
Hat No : 559
Hattın Adı : Sincan- Atatürk Hastanesi
Kalkış varış yeri : Sincan Cimşit- Atatürk Hastanesi
Güzergah : Cimşit,Buhara Caddesi, Ahi Mesut Bulvarı, Vatan Caddesi, Ankara Caddesi,Polatlı 2 Caddesi, Atatürk Caddesi, İstasyon Caddesi, Türk Kızılay Caddesi,Zırhlı Birlikler Önü,Eskişehir Yolu, Atatürk Hastanesi Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan hastane. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ataturkhastanesi.gov.tr

Ankara Atatürk Eği̇ti̇m ve Araştirma Hastanesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • hastane
  • devlet hastanesi
  • eğitim hastanesi
  • araştırma hastanesi
  • hastane

Konum

Bu bölümde Ankara Atatürk Eği̇ti̇m ve Araştirma Hastanesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

SÜPER İLGİ,SÜPER TEŞHİS. TEŞEKKÜR EDERİZ


Yaklaşık 1 ay önce hastanenizin Beşevler Semt Polikliniği Fizk Tedavi Bölümünde muayene oldum. Kol ağrısı şikayetim nedeniyle eklem US tetkiki istenildi. Bu tetkiki büyük hastanemizde yaptırmanız gerekecek denildi. Semt Polikliniğinin sekreterliğine randevu almak için gittiğimde Büyük hastaneden randevu almanız gerekiyor denildi. Hastanenizi telefon ile aradım US biriminden randevu talep ettim. Ancak bizzat hastaneye gelmem gerektiğini söylediler...Anlam veremedim tetkiki yazan doktor sizin hastanenizin doktoru. tetkiki önündeki bilgisayardan onaylayan da aynı doktor neden km lerce mesafeyi sadece randevu almak için gitmem gerekiyor? Bu hastaya eziyet değil midir? Bilgisayar çağında elimizde evrakla kapı kapı dolaştırılıyoruz..Defalarca rica ettim "randevuyu verin tetkik için hastaneye geleceğim zaten, uzak yerdeyim gelmekte güçlük çekiyorum" diye...nafile...sonunda siz gelemiyorsanız bir yakınınız da gelebilir denildi. Kızkardeşimden rica ettim. Tetkik istem kağidimi verdim bu evrakla US randevusu almaya gittiğinde, işlem yapabilmem için hastaneye giriş yaptırmanız gerekiyor denilmiş, randevu için neden giriş yapılıyor bunu da anlamış değilim... tetkik olsa anlarım...giriş için gittiğinde kimlik olmadan işlem yapamam kendisinin gelmesi gerekiyor denilmiş...Bize yapılan eziyetin sorumlusu olan herkese yazıklar olsun...kendi hastanenizin kolları ile iletişim kopukluğu yaşamanızın ve bunu çözememiş olmanızın ceremesini hastalarınıza çektiriyorsunuz...Bilgisayar çağında ilkel metodlarla çalışmanız akıllara zarar doğrusu...Bize bu muameleyi layık görenlere hakkımı helal etmiyorum...