Avukat Mustafa YILDIZ

Anka Hukuk Bürosu - Avukat Mustafa YILDIZ

Onikişubat, Kahramanmaraş
Anka Hukuk Bürosu - Avukat Mustafa YILDIZ

54 kişiden %98'si beğendi (4.9)

İletişim bilgileri

Adres: Üngüt Mahallesi 71102. Sokak Doğa Apt. B Blok K:1 /D :1, 46100 Onikişubat/Kahramanmaraş Haritayol tarifi

Telefon: +90 (506) 429-0078 ara

Hakkında

Anka Hukuk Bürosu - Avukat Mustafa YILDIZ:

Kahramanmaraşta avukatlık hizmeti. Ağır ceza davaları dahil ceza avukatı olarak hizmet vermektedir. Aile Hukuku alanında boşanma avukatı hizmeti verilmektedir. Mal alım satımı kapsayan işleri kapsayan ticaret hukuku alanında hizmet verilmektedir. Bu kapsamda özel sözleşmelerin hazırlanması, kira kontratı hazırlanması hizmetleri verilmektedir. Karşılıksız çek, haciz, ipotek, alacak temini gibi konuları kapsayan icra hukuku alanında ilgili alacakların tahsili ve icra dosyaları takibi hizmetleri verilmektedir. Ebeveynlerin miraslarının paylaşılmasında hukuki olarak pay dağıtımı davalarında hizmet verilmektedir. Müvekkillerimizin iş yerleri ile veya müvekkillerimizin çalışanları ile işçilik statüsünden doğan anlaşmazlıklar; Kıdem tazminatı, iş kazası gibi konularda iş avukatı.

Anka Hukuk Bürosu - Avukat Mustafa YILDIZ, Kahramanmaraş, Onikişubat ilçesinde yer alan hukuk bürosu. Bu mekan toplam 54 oy üzerinden 4.9 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: mustafayildiz.av.tr

Anka Hukuk Bürosu - Avukat Mustafa Yildiz'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Hukuk Bürosu
  • Avukatlık Danışma Hizmeti
  • Ceza Avukatı
  • Boşanma Avukatı
  • İş Hukuku Avukatı
  • Avukat

Konum

Bu bölümde Anka Hukuk Bürosu - Avukat Mustafa Yildiz'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.