Anb Bodrum Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi

Anb Bodrum Turizm Ve Otelcilik

Ataşehir, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Anb Hava Taşımacılık Anonim Şirketi Anb Hava ve Deniz Taşımacılığı Anonim Şirketi Anb Petrol ve Taşımacılık Anonim Şirketi Efe Bey Denizcilik Anonim Şirketi Barbaros Mah. Dereboyu Cad. Sümbül Sok. Deluxia Suites Kat 8 Daire: 106 Ataşehir, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 363-2354 ara

Hakkında

Anb Bodrum Turizm ve Otelcilik:

Anb Bodrum Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi

Yurt içi ve yurt dışında turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri ve bilumum eğlence yerleri ve konaklama yerleri ile liman ve marina inşa etmek, kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek, fuar ve eğlence organizasyonları düzenlemek Menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir, satın alabilir adi kira veya finansal kiralama yolu ile kiralayabilir kiraya verebilir her suretle tasarruf edebilir, maliki olduğu veya kiraladığı gayrimenkuller üzerinde her türlü bina tesis ve benzeri inşaatı bizzat yapabilir veya üçüncü şahıslara yaptırabilir, Şirkete ait menkul ve gayrimenkul malları şirket veya üçüncü şahıslar (gerçek veya tüzel kişi) lehine teminat olarak gösterebilir, bu amaçla söz konusu mallar üzerinde rehin ve ipotek tesis ve tescil edebilir, Şirket alacak ve borçlarını teminen her cins şekil ve sırada ipotek ve rehin verebilir, ipotek ve rehein alabilir, bunları tescil devir ve temlik edebilir, mevcut tesis edilecek ipotek ve rehinleri fek ve tadil edebilir ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 573670 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Aralık 2005 tarihinde kuruldu. Anb Bodrum Turizm ve Otelcilik, İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Anb Bodrum Turi̇zm ve Otelci̇li̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi