doktor

Anatolia Hayvan Hastanesi

Kadıköy, İstanbul

(1)

İletişim bilgileri

Adres: Nurettin Ali Berkol Sok. No: 43 Suadiye Mh. Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 411-4077 ara

Hakkında

Anatolia Hayvan Hastanesi: Anatolia Hayvan Hastanesi İstanbul, Kadıköy ilçesinde doktor, veteriner hekim. Anatolia Hayvan Hastanesi, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan doktor. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Anatoli̇a Hayvan Hastanesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • doktor
  • veteriner hekim

Konum

Bu bölümde Anatoli̇a Hayvan Hastanesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Suat Bey'in Dikkatine:
Konu: Vet. Serdar Bey / Tarih : 7 Aralik 2014
Suat Bey Merhaba,
10 yildir sadik bir musterinizim. Yillardir tum veteriner hekimlerinizden hizmet aldim, cok da memnunum. Internette veteriner hekimlerinizle ve hastanenizle ilgili yazan kotu negatif yorumlara kulak asmadim. Bu sabah kedimin sadece tirnagini kestirmek icin Serdar Beye yonlendirdiler. fis dahi kesmeyen ki kesmesi mecburi diye biliyorum veterineriniz havadan 30 tl ucret beyan etmis. ben sadece 20 tl odedim. disarda bu isi yapan binlerce pet shop da 10 tl talep ediyor. oraya gitmiyorum, serdar bey enjeksiyon + tirnak ucreti 30 tl dedi telefonda, enjeksiyon talebim olmadi ki, enjeksiyon yapilmadi zaten. lafi degistirerek kasap vari bir tavirla burda boyle yonetimle gorusun dedi. terbiyesiz birisi oldugunu yalanci oldugunu dusundugum hekimle yasadigim bu durumu izah etmek istedim.
bu tip musteri memnuniyetini onemsemeyen, iletisimi duzgun hekimlerinizin olmamasi cok uzucu.
artik tavsiye dahi etmeyecegim kurumunuz ile calismayacagim.
bugune kadarki ( serdar bey haric) hekimlerinizin hastanenizin verdigi yardimlara tesekkur ederim. hande acar / 0532 6120738