Anadolu Tohum Üretim ve Pazarlama Anonim Şirketi

Anadolu Tohum Üretim Ve Pazarlama

Pendik, İstanbul

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Batı Sahili Çiftlik Sok. No: 9 Güzelyalı Mh. Pendik, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 392-3604 ara

Hakkında

Anadolu Tohum Üretim Ve Pazarlama:

Anadolu Tohum Üretim ve Pazarlama Anonim Şirketi

Tüm zirai mamüllerin, özellikle Türkiye'de yetiştirilen ve tarımı yapılan bitkilerin sertifikalı ve kontrollu tohumlukların, gübrelerin, zirai mücadele ilaçlarının, zirai alet ve ekipmanlarının temini, islahı, üretimi ve muhafazası ile pazarlaması, ithalat ve ihracatını yapmak. . Şirketin uğraşı alanları içinde olmak üzere hertürlü menkul ve gayrimenkul alım inşa trampa ve bağış gibi şekiller de iktisap edebilir bunları kiralar ve gerektiğinde başkaları na devir ferağ etmek kısmen veya tamamen kiraya verebilir ayrıca kendi gayrimenkulleri üzerinde doğmuş ve doğacak borçlarını temin etmek üzere üçüncü şahıslar lehine ipotek tesis edebilir irtifak intifa sükna hakları ile Türk Medeni Kanununun hükümleri gereğince ayni ve gayrimaddi haklarla ilgili her çeşit tasarruflarda bulunar işletir rehin alır veya verebilir her türlü taahhüt işleri yapabilir ipotek irtifak sükna haklarını gerektiğinde terkin edebilir fek edebilir tesis edilmiş iktisap edilmiş ve edilecek menkul ve gayrimenkul malları satabilir ve 10. 8. 2001 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 225019 sicil no ile kayıtlı firma, 17 Haziran 1986 tarihinde kuruldu. Anadolu Tohum Üretim Ve Pazarlama, İstanbul, Pendik ilçesinde yer alan tohum ve fidancılık. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Anadolu Tohum Üreti̇m ve Pazarlama'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tohum ve fidancılık
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Anadolu Tohum Üreti̇m ve Pazarlama'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

merhaba mavi ladin tohumu aldım yaklaşık 2 ay önce ektim ama maalesef çimlenmedi seragibi sıcak ortamda sağladım 53 gündür hala çıkmadı emekler boşa gitti şubat ayında almıştım paketleme tarihi 2013 yazıyordu acaba tohumlar bayatmıydı yardımcı olursanız sevinirim iyi günler MRAT BOYMUL TELF 505 8130464


Merabalar, firmanızın ürettiği "Anadolu LG 3710" mısır tohumunun fiyatını öğrenmemiz mümkün mü ve Satışı nasıl yapılmaktadır?