Anadolu Etap Tarım ve Gıda Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Anadolu Etap Tarım Ve Gıda Ürünleri

Ümraniye, İstanbul
Anadolu Etap Tarım ve Gıda Ürünleri

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Fatih Sultan Mehmet, Balkan Cd. No:58 D:E, 34771 Ümraniye/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 578-8700 ara

Hakkında

Anadolu Etap Tarım ve Gıda Ürünleri:

Anadolu Etap Tarım ve Gıda Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Dünya çapında (i) meyve ve sebzeye(meyve suyu konsantreleri ve püreleri, sebze özütleri ve konsantreleri, renklendiriciler ve ihrazatlar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere)dayalı doğal yiyecek içeriklerinin ve (ii) taze meyve tedarikçisi olmaktır. Satış işlevlerini gerçekleştirmek üzere her türlü taşıt araç ve gereçlerini satın alır, kiralar ve kiraya verebilir. Konusu ile ilgili her türlü menkul ve gayrimenkul malları, şahsi, ayni gayrimaddi ve fikri hakları(lisans, know- how, marka, ihtira beratı vb. )iktisap edebilir, satın alabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, satabilir, kendi adına tescil edebilir ve bu tescilleri iptal edebilir. Her tür ticari ilişkilere ilişkin borçlanma ve alacaklarına güvencesi olarak şirket gayrimenkulleri üzerinde ve/veya üçüncü şahıslara ait gayrimenkuller üzerinde ipotek tesis ve fekkedebilir.
İstanbul Ticaret Odası'na 758944 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Aralık 2010 tarihinde kuruldu. Anadolu Etap Tarım ve Gıda Ürünleri, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan Şirket yerleşkesi. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.anadoluetap.com

Anadolu Etap Tarim ve Gida Ürünleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Şirket Yerleşkesi
  • Meyve ve Sebze İşleme
  • Meyve Toptancısı
  • Meyve Bahçesi

Konum

Bu bölümde Anadolu Etap Tarim ve Gida Ürünleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.