Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii Anonim Şirketi

Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayi A.Ş.

Ümraniye, İstanbul

(2)

İletişim bilgileri

Adres: Fatih Sultan Mehmet Mh. Balkan Caddesi, No: 58, Buyaka E Blok, Tepeüstü, Ümraniye, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 586-8000 ara

Hakkında

Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayi A.Ş.:

Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii Anonim Şirketi

Malt ve bira üretimi ve bu üretim ile ilgili olmak üzere bira mayası, malt hülasası, küspe, karbondioksit gazı, buz ve diğer her türlü meşrubat, yemlik arpa ve diğer ikincil ürünler plastik bira ve meşrubat kasaları ve diğer plastik ürünlerin üretim ve satışı ile kanun ve kararnameler çerçevesinde her türlü ticari ve sınai malların ithalatını ve ihracatını yapmak ve 24. 5. 2013 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 91324 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayi A.Ş., İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan şirket. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.anadoluefes.com

Anadolu Efes Bi̇racilik ve Malt Sanayi̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • firma
  • gıda
  • içecek
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Anadolu Efes Bi̇racilik ve Malt Sanayi̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

manisa salihli ismim hasan hatun işletmekte olduğumuz restorantımızda sizlerin ürünü olan efes şişe bir satmaktayız haftalık ortalama 20 kasayı buluyor 1 senedir sizlerin burada bulunan bayinizden alış yapmaktayız kısacası sayın yetkililer biz hiçbir şekilde iskontalardan faydalanamadık şimdi tubarğ satıcıları hergün işletmemize gelip bizlere çok cazip teklifler veriyor sizlerin bu bölgeden sorumlunuz kimse acil buraya gelip olaya el koyması gerekiyor bizler bu bölgenin sorumlusuyla kaç kere görüştük ha bugün ha yarın geliyorum diyor ama malesef aylar geçiyor gelen giden yok saygılarımla..


biranız birinci kalite ama toptan satış yapan m market gibi yerler biranızı spota düşürdüğü için tuborg biraya yenileceksiniz