Altoteks Kumaş Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi

Altoteks Kumaş

Güngören, İstanbul
Altoteks Kumaş

(4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Mehmet Nesih Özmen, Mehmet Akif Caddesi & Sedir Sokak, Keresteciler Sitesi Altoteks Plaza No:7, 34171 Merter-Güngören/Güngören/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 637-3436 ara

Hakkında

Altoteks Kumaş:

Altoteks Kumaş Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi

Her nevi tekstil kumaş, iplik, yün, ipek, deri ve bunlardan mamül bayan erkek, çocuk giyim, kuşam ayakkabı ve aksesuar pazarlaması. . ve, Şirket maksat ve mezvuu ile ilgili olarak yurtiçi ve yurtdışında gayrimenkuller iktisap edebilir, kiralayabilir ve gerektiği hallerde maliki ve intifa hakkına sahip olduğu gayrimenkulleri kiraya verebilir, satabilir, bu gayrimenkuller üzerinde rehin, ipotek ve diğer ayni haklar tesis edebilir, iştigal konusu çerçevesinde ve ticari muamelat gereği başkalarının gayrimenkullerini rehin, ipotek ve diğer ayni hak ile lehine takyit ve tesis edebilir, ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 450170 sicil no ile kayıtlı firma, 19 Aralık 2000 tarihinde kuruldu. Altoteks Kumaş, İstanbul, Güngören ilçesinde yer alan kumaş toptancısı. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.altotekskumas.com.tr

Altoteks Kumaş'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kumaş Toptancısı

Konum

Bu bölümde Altoteks Kumaş'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.