Alternatif Klima Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Alternatif Klima Teknolojileri A.Ş. - Mekrez

Üsküdar, İstanbul

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Cumhuriyet Mh. Doğanay Sokak, No: 6 / 3, Pk: 34696, Üsküdar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 329-7070 ara

Hakkında

Alternatif Klima Teknolojileri A.Ş. - Mekrez:

Alternatif Klima Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü ısıtma ve soğutma cihazlarının imalini ve ve alım satımını yapar, Şirket faaliyet konusu ile ilgili ısıtma ve soğutma cihazlarına ait yedek parçaların imalini ve alım satımını yapar. Şirket lüzum görülecek taşınır ve taşınmaz malları yurt içinden ve yurt dışından satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. Borçları için veya üçüncü kişiler lehine ipotek veya işletme rehni dahil her türlü rehni verebilir, ayni ve şahsi irtifaklar tesis edebilir, alacakları için de aynı neviden haklar tesis edebilir. ve 4. 4. 2008 tarihinde tescil edilen Anonim Şirket esas mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 499708 sicil no ile kayıtlı firma, 18 Haziran 2003 tarihinde kuruldu. Alternatif Klima Teknolojileri A.Ş. - Mekrez, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan isıtma. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.alternatifklima.com

Alternati̇f Kli̇ma Teknoloji̇leri̇ A.Ş. - Mekrez'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • isıtma
  • soğutma ve havalandırma
  • klima
  • havalandırma
  • havalandırma sistemleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Alternati̇f Kli̇ma Teknoloji̇leri̇ A.Ş. - Mekrez'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Hitaçhi klima Türkiye piyasalarında iyi bir isimle anılmasına rağmen yıllardır istikrarlı bir satış ve servis ağı kurulamadığı kanatindeyim .Pencere klimalarıyla başlayan meslek hayatım 1982 Manisa da başlayıp bu günlere kadar geldi .Klima hep hayatımın bir parçası oldu .Halen soğutma ve havalandırma işi kapsamlı işyerim var .Taşlar yerine oturuyor 2000 li yıllardaki karmaşa yok sular duruluyor .Bu konuda uzun vadeli düşünen marka ve firmalar ayaktalar ve kazanacakları dönemlerin geldiğini düşünüyorum .Firma olarak başarılar diliyorum..


merhaba iyi günler.benim hitachi klimam var.7 yıl oldu.fakat kullanım olarak toplamda 5..6 ay anca kullanmışımdır.klimam nedendir bir türlü soğutmada yeterli randımanı alamadım.izmir de özler klimadan almıştım klimamı.onlarda bayiliği bırakmış.sizden isteğim iyi bir ustayı bana yönlendirmeniz.etrafımızda klimacı çok.fakat garantimiz dolduğu için servis ücreti veripte işten anlamayan birinin gelipte arızayı tespit edemediği zaman defa defa ücret ödemek işi bilmeyen kişilerle muhattap olmak istemiyorum.bana hitachi klimadan anlayan iyi bir usta yönlendirmenizi rica ediyorum.klimam kesinlikle soğutmuyor.TEL:0506 865 70 65.OSMAN KIRKPINAR.