Altanlar Yangın Söndürme Güvenlik Sistemleri ve Gemi İnşaa Bakım Onarım Ticaret Limited Şirketi

Altanlar Yangın Söndürme Güvenlik Sis.

Tuzla, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: İstasyon Cad. No: 36 İçmeler Mh. Tuzla, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 446-2106 ara

Hakkında

Altanlar Yangın Söndürme Güvenlik Sis.:

Altanlar Yangın Söndürme Güvenlik Sistemleri ve Gemi İnşaa Bakım Onarım Ticaret Limited Şirketi

Her türlü deniz ve kara yangın sistemleru kurmak, Yangın söndürme ile ilgili her türlü araç ve gereç alım satımı ithalat ve ihracatı. Amaç ve konusu ile ilgili her türlü menkul ve gayri menkul malları iktisap etmek, işletmek, kiralamak, kiraya vermek gerektiğinde satın almak ve satmak, ipotek etmek, başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerine yerli ve yabancı kişilerle lisans patent ihtira beratları, alameti ferika, marka, fikir ve benzeri hakları satın almak kullanmak kullandırmak, gayrimenkuller üzerinde her türlü hakları tesis ettirmek iktisap devir ve ferağ etmek, ihalelere katılmak, teklifler vermek taahhütlerde bulunmak. ve 13. 9. 2004 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 364656 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Şubat 1997 tarihinde kuruldu. Altanlar Yangın Söndürme Güvenlik Sis., İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan yangın söndürme malzemesi.

Soru & Cevap:

Altanlar Yangin Söndürme Güvenli̇k Si̇s.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yangın söndürme malzemesi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Altanlar Yangin Söndürme Güvenli̇k Si̇s.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.