Çağrı Endüstri Malları Pazarlama Yatırım Sanayi ve Ticareti Anonim Şirketi

Alhan & Çağrı Endüstri A.Ş.

Zeytinburnu, İstanbul

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Davutpaşa Caddesi, No: 14 / 1, Pk: 34010, Topkapı, Zeytinburnu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: 444-0042 ara

Hakkında

Alhan & Çağrı Endüstri A.Ş.:

Çağrı Endüstri Malları Pazarlama Yatırım Sanayi ve Ticareti Anonim Şirketi

Konusu ile ilgili her nevi gıda, hububat, meşrubat, kimyevi madde, orman ürünleri ve su ürünleri, baklagiller, sanayi bitkileri, tütün, pamuk ipliği, meyve sebze fındık, yaş ve kuru incir ile üzüm, narenciye, yağlı ve yağsız tohumlar ve diğer bitkiler, hayvan ürünleri, süt ve süt ürünleri, orman ürünleri, bunlardan mamul her türlü eşya, her türlü konservecilik, bilumum yeraltı ve yerüstü işlenmiş ve işlenmemiş madenler, tarıma dayalı işlenmiş ve işlenmemiş ürünler, işlenmiş ve işlenmemiş petrol ürünleri, çimento ve türleri, kimya ürünleri, hazır giyim eşyası, cam, porselen ve seramik eşyası, mamul ve yarı mamul her türlü pik ve pikten mamul malzeme, demir-çelik ürünleri ve bunların türevleri. . . . . . imali, ithali, ihracı ve dahili ticareti ile fason imalat işlerini yapmak, yaptırmak, bunların sanayini kurmak, işletmek, hazır olanları devir almak, yaptırmak, ortak olmak ve bunlarla ilgili alım, satım, pazarlama ve ithalat, ihracat işlerini yapmak, her türlü plastik, termo plastik, petro kimya ürünlerinden sanayi mamulleri imalatı, ihracatı, ithalatı, pazarlaması ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 232003 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Mart 1987 tarihinde kuruldu. Alhan & Çağrı Endüstri A.Ş., İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan profil. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.alhan-cagri.com

Alhan & Çağri Endüstri̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • profil
  • plastik
  • konveyör elemanları
  • alüminyum profil
  • bant
  • kasnak
  • profil
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Alhan & Çağri Endüstri̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

3/4 zincir için kızak arıyorum,imalat çeşitlerinizi ve boyutlarını ve fiyatlarını gösterir bir açıklama yollarsanız memnun olurum.
Benim aradığım kızak U şeklinde 2mm.sacdan bükülmüş bir muhafaza içinde ve de iki metre boyunda olmalı.Şayet stoğunuzda var ise bana fiyatını bildirebilirsiniz.