Yerel Resmi Daire

Alemdar Mahallesi Muhtarliği

Osmangazi, Bursa
Alemdar Mahallesi Muhtarliği

7 kişiden %72'si beğendi (3.6)

İletişim bilgileri

Adres: Alemdar, 1. Ormanyolu Cd. No:61, 16190 Osmangazi/Bursa Haritayol tarifi

Telefon: +90 (224) 234-6151 ara

Hakkında

Alemdar Mahallesi Muhtarliği: Alemdar Mahallesi Muhtarlığı Bursa, Osmangazi ilçesinde muhtarlık, muhtarlık. Alemdar Mahallesi Muhtarliği, Bursa, Osmangazi ilçesinde yer alan yerel resmi daire. Bu mekan toplam 7 oy üzerinden 3.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Alemdar Mahallesi̇ Muhtarli̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Yerel Resmi Daire
  • Devlet Dairesi

Konum

Bu bölümde Alemdar Mahallesi̇ Muhtarli̇ği̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sayın Muhtar Bey biraz önce sizi telefon ile aradım elektrik direklerinin değişmesinden kaynaklanan elektrik kesintilerinin uzun sürmesi evlerde elektrik olmadığından doğalgaz kullanımı yapılanamıyor evde ufak bebek,çocuk olduğundan mağduriyet yaşadığımız tarafınıza izah ettim.
ben 186 yı aradım ve yaşadığımız durum ile ilgili bilgi verdim ve TEDAŞ'ın duyarsızlığını gelmediğini kendilerine illetim ayriyetten Bursa Osmangazi Şikayet kısmından konu ile iligi şikyette bulundum ve durumun tamamen TEDAŞ veya UEDAŞ tan kaynaklandığını eletrik direklerini ttakan ekip aradıkları halde gelmediklerini söylediklerini de kendilerine illetim,ben bir vatandaş olarak üzerime düşen görevi yerine getirdim. Saygılar.