Alarmnet Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi

Alarmnet Güvenlik Hizmetleri A.Ş.

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yıldız Posta Caddesi, Evren Sitesi, C-d Blok No: 32-34, Gayrettepe, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: 444-0416 ara

Hakkında

Alarmnet Güvenlik Hizmetleri A.Ş.:

Alarmnet Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi

5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanunun çerçevesinde belirtilen koruma, güvenlik ve eğitim hizmetlerinin verilmesi ve Şirket amaçlarını gerçekleştirmek için her türlü menkul ve gayrimenkulleri satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, ipotek ve rehin alabilir, gayrimenkullerin üzerinde intifa irtifaksükna gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti ipotek ve kat irtifakı tesis edebilir, iktisap edebilir, devir ve ferağ edebilir, şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin borçlarını ve alacaklarını temin için rehin ipotek ve kefalet alabilir, ipotek ve rehinleri fek ve tadil edebilir temlik edebilir Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek satmak devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiraya almak gayrimenkullerin üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mülkiyeti kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek depo ve idare binaları inşa etmek, Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin ve 3. şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek, rehin işletme rehini kefalet ve diğer teminatları vermek, ipotek rehin kefalet ve dier teminatları almak ve 31. 7. 2006 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 502690 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Ağustos 2003 tarihinde kuruldu. Alarmnet Güvenlik Hizmetleri A.Ş., İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan alarm sistemleri.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.alarmnet.com.tr

Alarmnet Güvenli̇k Hi̇zmetleri̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • alarm sistemleri
  • alarm
  • güvenlik
  • güvenlik sistemleri
  • alarm sistemleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Alarmnet Güvenli̇k Hi̇zmetleri̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.