tüketici hakları hakem heyetleri

Aksaray Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti

Merkez, Aksaray

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Sanayi Mh. E-90 Karayolu Üzeri Valilik 3 Nolu Ek Bina, Kat: 2, Merkez, Aksaray Haritayol tarifi

Telefon: +90 (382) 505-0089 ara

Hakkında

Aksaray Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti: Aksaray Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti Aksaray, Aksaray ilçesinde tüketici hakları hakem heyetleri. Aksaray Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti, Aksaray, Merkez ilçesinde yer alan tüketici hakları hakem heyetleri. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Aksaray Tüketi̇ci̇ Sorunlari İl Hakem Heyeti̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tüketici hakları hakem heyetleri

İncelemeler

merhabalar,
aksaraydan, adanaya ,taşındım,denizbanktan dosya masrafımı almak için tüketici hakem heyetine 2014 aralık ayında başvuruda bulundum ,ben vermiş oldugum adreste oturmuyorum adanada oturuyorum artık ,yapılacak tebliğattan haberim nasıl olacak ,tebliğat yapıldımı yapıldıysa nasıl hareket edecegim ,hakem heyetine telefonla ulaşamıyorum lütfen yardımlarınızı rica ediyorum,kerdiyi kullandıgım banka adana denizbank çarşı şubesi hakem heyetine aksarayda başvurdum.
saygılarımla.

mehmet cerit
tc:19714039374
tel:05333790147


Alibaba tekkesi karsisinda bulunan dağdelen tuhafiyeden aldigim urunu değiştirmek için gittim. Ancak uygun urun bulamadim parami istedim vermediler. Oraya kocaman yazmislar para iadesi yapilmaz. Satilan urun alinmaz diye. İtiraz ettim. Git istediğin yere şikayet et dediler. Bir sinirle masadaki kitapları iteledim. Galiba oranin sahiplerinden birisinin esi. Bogazima sarildi. Duyduğum küfür ve hakareti hic saymiyorum. Cocuklarimin gözünün önünde.


Merhabalar ben 3 d nevresim Takım'ı sipariş ettim bugün işyerime PTT kargo ile paket teslim edildi ama içindeki benim istediğim ürün değil bu konuda Hakkımı sonuna kadar arayacağım . Ilk defa Başıma böyle bir olay geldi bana yardımcı olursanız sevinirim bimer e kadar yazacağım irsaliyedeki numarayı defalarca aramama rağmen hep telefon meşgul bu nasıl bir soygunculuktur.