Aklar Mühendislik İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti

Aklar Mühendislik Genel Merkez

Güngören, İstanbul
Aklar Mühendislik Genel Merkez

İletişim bilgileri

Adres: Mareşal Çakmak, İnönü Cd. No 148, 34160 Güngören/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 642-0817 ara

Hakkında

Aklar Mühendislik Genel Merkez:

Aklar Mühendislik İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.


Şirket her türlü mühendislik mimarlık müşavirlik ve proje hizmetleri yapar yaptırır, etüt ve fizibilite çalışmaları hazırlar kredi ve teşvik taleplerini takip eder, yurtiçi ve yurt dışı yerli ve yabancı her türlü gerçek veya tüzel resmi veya özel şahıs kuruluş teşekkül veya teşebbüslerce kendilerine şirket veya üçüncü şahıslara yatırım ve mali danışmanlık ve mümessillik yapar, ısıtma havalandırma klima ve sıhhi tesisat konularında proje ve taahhüt hizmetleri alır yapar yaptırır, bu konudaki ihalelere katılır malzeme ve cihaz alım satımını ve imalatını yapar, makine, elektrik, kimya, tekstil endüstrisine ait her türlü taahhüt imalat ihracat ve ithalat işlerini yapar. Şirket iştigal konularını oluşturmak için gayrimenkul mal satın alabilir satabilir kiralayabilir kiraya verebilir inşa edebilir gerek şirketin gerekse üçüncü şahısların malları üzerine leyh ve aleyhle ipotek rehin ve sair ayni haklar tesis ettirebilir ve 21. 1. 2004 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 312264 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Mart 1994 tarihinde kuruldu. Aklar Mühendislik Genel Merkez, İstanbul, Güngören ilçesinde yer alan isıtma sistemleri.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.aklarmuhendislik.com

Aklar Mühendi̇sli̇k Genel Merkez'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Isıtma Sistemleri

Konum

Bu bölümde Aklar Mühendi̇sli̇k Genel Merkez'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.