Akdoğan Plastik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Akdoğan Plastik San.Tic.Ltd. Şti.

Başakşehir, İstanbul
Akdoğan Plastik San.Tic.Ltd. Şti.

5 kişiden %84'si beğendi (4.2)

İletişim bilgileri

Adres: Ziya Gökalp, İkitelli O.S.B., Hürriyet Bulvarı, Deparko Sanayi Sitesi No:1, 34409 İkitelli Osb/Başakşehir/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 675-1010 ara

Hakkında

Akdoğan Plastik San.Tic.Ltd. Şti.:

Akdoğan Plastik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü plastik hammaddesinin ve plastik malzemelerinin alım satımı toptan ve perakende ticareti ithalatı. Şirket amacına ulaşabilmek için lüzumlu olan makine ve tesisler ile menkul ve gayrimenkulleri iktisab eder devir ve ferağ eder kiraya verir kiralar satar gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı tesis eder gayrimenkullerle ilgili tapu ve kadastro daireleri nezdinde ifraz ve tevhit parselasyon ile her nevi muamele ve tasarrufları yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 403595 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Eylül 1998 tarihinde kuruldu. Akdoğan Plastik San.Tic.Ltd. Şti., İstanbul, Başakşehir ilçesinde yer alan paketleme Şirketi. Bu mekan toplam 5 oy üzerinden 4.2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.akdoganplastik.com

Akdoğan Plasti̇k San.ti̇c.ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Paketleme Şirketi

Konum

Bu bölümde Akdoğan Plasti̇k San.ti̇c.ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.