Akçalı Boya ve Kimya Sanayii Ticaret Anonim Şirketi

Akçalı Boya A.Ş. - Genel Müdürlük

Esenyurt, İstanbul
Akçalı Boya A.Ş. - Genel Müdürlük

40 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Cihangir, No:, Osman Özberk Park İçi Yolu, 34522 Esenyurt/Avcılar/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 886-2343 ara

Hakkında

Akçalı Boya A.Ş. - Genel Müdürlük:

Akçalı Boya ve Kimya Sanayii Ticaret Anonim Şirketi

Kimyevi ve natüral her nevi boya, boya ham ve yardımcı maddeleri imalatı, iç ve dış ticareti, endüstriyel ve natüral yapıştırıcılar, macunlar, ham ve yardımcı maddeleri imalatı, iç ve dış ticareti, her nevi ve her menşeli kimyevi madde imalatı, ithal ve ihracı, bunlarla ilgili ruhsat ve müsaadelerin alınması, satılması, devralınması devredilmesi ve ticareti şirketin maksat ve mevzuu için veya haricen ticari amaçla her türlü gayrimenkulleri almak ve bunlarla ilgili ayni hakları iktisap etmek fabrika bina tesis yazıhane ardiye ve diğer gayrimenkulleri almak inşa ettirmek, tadil ve tamir etmek, ettirmek, satmak kiralamak, kiraya vermek kurulmuş veya kurulacak tesisler için gerekli makina ve teçhizatları almak satmak kiralamak, kiraya vermek ithal ve ihraç etmek bunlarla makina teçhizat ve mallar üzerinde şirket lehine veya aleyhine ipotek koydurmak kaldırmak ve fek ettirmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 206305 sicil no ile kayıtlı firma, 19 Ekim 1984 tarihinde kuruldu. Akçalı Boya A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Esenyurt ilçesinde yer alan boyacı. Bu mekan toplam 40 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Akçali Boya A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Boyacı
  • Boya Mağazası

Konum

Bu bölümde Akçali Boya A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.