Akbil Endüstriyel Kontrol Sistemleri Anonim Şirketi

Akbil Ends Kontrol Sis Aş

Kadıköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kayışdağı Cad. Şenol Sok. No: 1 Kat: 2 Kayışdağı Mh. Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 499-2650 ara

Hakkında

Akbil Ends Kontrol Sis Aş:

Akbil Endüstriyel Kontrol Sistemleri Anonim Şirketi

Bilgisayar kontrolu, otomasyon kontrolu, bilgisayarlı fabrika, dizayn ve montaj kontrolu, ısı kontrolu, seviye kontrolu, akış kontrolu, basınç kontrolu, bilgisayar ve elektronik sistemlerle ilgili bilumum makinaların kontrolu, bu makinaların ve yedek aksamlarının imali, ithali, ihracı, alım ve satımı Şirketin amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul mallar ve bu mallara müteallik haklar iktisap etmek ve bu hususta şirket işleri için lüzumlu gayrimenkul ve tesisleri satın almak, inşa etmek veya ettirmek, kiralamak ve icabında bunları ahara satmak veya kiralamak veya şirket için rehin veya ipotek etmek, başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde ipotek tesis etmek, cins tashihi yaptırmak, menkul ve gayrimenkuller üzerinde her türlü tasarruflarda bulunmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 294645 sicil no ile kayıtlı firma, 20 Ocak 1993 tarihinde kuruldu. Akbil Ends Kontrol Sis Aş, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan ölçü.

Soru & Cevap:

Akbi̇l Ends Kontrol Si̇s Aş'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ölçü
  • tartı ve kontrol araçları
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Akbi̇l Ends Kontrol Si̇s Aş'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.