Aes Akarsan Emniyet Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Akarsan Emniyet Sistemleri

Büyükçekmece, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Hadımköy Y. No: A-6 Alkop Alüminyumcular San. Sit. Daire: 14 Çakmaklı Mh. Hadımköy Büyükçekmece, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 858-1145 ara

Hakkında

Akarsan Emniyet Sistemleri:

Aes Akarsan Emniyet Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü sac ve demirden mamul kalıbın imalatını yapmak veya başkalarına yaptırmak yaptığı ve yağtırdığı kalıpların alımını ithalatını ve ihracatını yapmak. Amaç ve konularını gerçekleştirebilmek için menkul mal gayrimenkul mal arsa araç satın alır satar kiralar kiraya verir ipotek eder maliki bulunduğu gayrimenkulleri ifraz ve tevhid edebilir gerek kendi maliki bulunduğu gayrimenkullerle gerekse başkalarının maliki bulunduğu gayrimenkulleri tevhid edebilir gayrimenkullerinde cins tashihi yapabilir ilgili mercilerden imar planı düzenlemesi ve değişikliği yapılması isteyebilir kat irtifakı tesisi kurabilir irtifakları kat mülkiyetine çevirebilir irtifak haklarını satar ve satın alabilir iskan alabilir liste medeni kanun ile icra iflas kanununda tüzel kişilere tanınan gayrimenkuller ile ilgili hertürlü hakkı kullanabilir gayrimenkulleri ortak iktisap edebilir doğacak hertürlü ihtilaflar için mahkemeye başvurabilir arazi alıp parselleyerek parsel parsel satabilir icra tekibinde bulunabilir amaç ve konusu ile ilgili danışman lık menajerlik ve ajanslık yapmak ve 12. 12. 2005 tarihinde tescil edilen genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 493743 sicil no ile kayıtlı firma, 17 Mart 2003 tarihinde kuruldu. Akarsan Emniyet Sistemleri, İstanbul, Büyükçekmece ilçesinde yer alan alarm sistemleri.

Soru & Cevap:

Akarsan Emni̇yet Si̇stemleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • alarm sistemleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Akarsan Emni̇yet Si̇stemleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.