Akar Elektrik Taahhüt Sanayii Ticaret Limited Şirketi

Akar Elektrik - Mağaza

Bayrampaşa, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Orta Mh. Maltepe Kışla Caddesi, No: 78, Suntaş İş Merkezi, Topkapı, Bayrampaşa, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 567-2219 ara

Hakkında

Akar Elektrik - Mağaza:

Akar Elektrik Taahhüt Sanayii Ticaret Limited Şirketi

Kuvvetli akım(elektrik)taahhüt ve proje işleri yapmak, konusu ile ilgili alçak, orta, yüksek gerilim enerji kabloları şalt cihazları, şalt teçhizatlı pano imalatı, boyama, saç işleme, trafo merkezi, inşaat, montaj ve tesisini yapmak, elektrikli, elektriksiz, elektronik ve mekanik ev alet ve ekipmanları alım, satımı ve pazarlamasını yapmak Toplu konutları ve konut imarı ile karşılığı arsa ve gayrımenkul alınması satılması kiralanması ve bunların tadilat ve restorasyonu inşaat taahhüt yurt içi ve yurt dışı ihale ve müteahhitlik hizmetleri turistik tesisler otel, motel pansiyon restorant gazino inşa etmek her türlü inşaat malzemeleri dayanıklı tüketim mallar beyaz eşya mobilya ve aksesuarları metal doğrama işleri ve aksesuarları ile otomotiv yedek parça aksesuarları ticareti ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 308180 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Akar Elektrik - Mağaza, İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan pano. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.akarpano.com.tr

Akar Elektri̇k - Mağaza'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • pano
  • elektrik
  • pano
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Akar Elektri̇k - Mağaza'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhabalar;
Elektrik Elektronik mühendisliği ikinci sınıf öğrencisim zorunlu yaz stajımı firmanızda yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?