otel

Ajia Hotel

Beykoz, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Çubuklu Caddesi, No: 27, Pk: 34812, Ahmet Rasim Paşa Yalısı, Kanlıca, Beykoz, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 413-9300 ara

Hakkında

Ajia Hotel: Boğaziçi sahilinin en güzel mücevherlerinden eşsiz bir Osmanlı yalısı... İyi tasarlanmış modern iç mimarisi yüzyıllık tarihi mimari yapısı ile A'jia etrafına trend ve heyecan yayan bir mekandır. Detaylara gösterilen olağandışı ihtimam, özel servis ve HIP yönüyle A'jia Otel otelcilik anlayışına yeni bir bakış açısı getirmiştir.

İstanbul boğazında, muhteşem mimarisi modern dokunuşlarla yenilenmiş bir Osmanlı yalısı; Ajia.Birbirinden farklı dekore edilmiş 16 odalı bir otel olarak hizmet veren Ajia; gurmelere layık lezzetleri eşsiz boğaz manzaralı restoranında konuklarına sunuyor.

Şehrin tarihi ve kültürel merkezlerine kolay erişimi olmasına rağmen, A'jia nefes kesen Boğaz manzaralı 16 odasıyla misafirlerine hayatın stres ve koşuşturmasından uzak çok özel bir kaçış olanağı sunmaktadır.

A'jia restaurant İstanbul'un gurme damak tadına hitap eden en güzide mekanlarından biridir. Benzersiz yaklaşımı, yaratıcı fikirleri ve mükemmel menüleriyle A'jia Otel'de özel davetler ziyafete dönüşür Ajia Hotel, İstanbul, Beykoz ilçesinde yer alan otel.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ajiahotel.com

Aji̇a Hotel'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • otel
  • hotel

Konum

Bu bölümde Aji̇a Hotel'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.