A. D. R. -ilker Otomotiv Turizm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

ADR Group - Merkez & Fabrika

Maltepe, İstanbul

(2)

İletişim bilgileri

Adres: Büyükbakkalköy Mh. Köyiçi Mevkii, Kaşif Sokak, No: 15, Maltepe, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 311-7668 ara

Hakkında

ADR Group - Merkez & Fabrika:

A. D. R. -ilker Otomotiv Turizm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü motorlu araçların alım satımını yapmak, yedek parça ve aksesuarları ile makine, alet, edevat, mamül ve yarı mamüllerinin imalatını, alım satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak Şirketin borçlarını ve alacaklarını teminen ipotek ve rehin verebilir ve alabilir fek edebilir tadil edebilir iç ve dış piyasalardan uzun orta kısa vadeli istikraz akdedebilir, enval kefalet kredileri emtia akriditif ihracat ve ithalat kredileri yatırım kredileri olmak üzere bankalardan amacına uygun her türlü kredileri alabilir, gayrimenkul makine ve teçhizatların üzerinde ipotek ifraz tevhit kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir, şirket maksat ve mevzuu ile ilgili iş ve işlemler için gayrimenkuller alabilir aatabilir kendi adına kiralayabilir, bağış olarak şirket adına kayıt yaptırabilir, 3. şahıslara kiralayabilir, üzerlerinde kat geçiş irtifakı ve sair bilcümle irtifak hakları üst hakkı intifa hakkı sükna hakkı vefa hakkı iştira hakkı mülkiyeti muhafaza kaydı ile satış ve birbirleriyle yada başkaca gayrimenkuller ile tevhit veya ifraz edebilir sahibi bulunduğu bilcümle menkul ve gayrimenkuller üzerinde kendi veya 3. şahısların borçları için yada kendi veya 3. şahısların borçlarının teminatı olarak 3. şahıslar lehine dilediğ ibedel ve şartlarda dilediği derece ve sırada dilediği gibi ipotek, ipotekli borç senedi menkul ve gayrimenkul rehni tesis edebilir tesis edilmiş olanları fek ve tadil edebilir, aynı şekilde 3. şahıslardan olan alacakları için veya 3. şahıslar nezdindeki doğmuş veya ilerde doğacak alacaklarının teminatı olarak dilediği kişilerden dilediği şekil ve şartlarda dilediği derece ve sırada dilediği bedeller ile ipotekler alabilir, alınmış ipotekleri fek ve tadil edebilir ve şirketin 26. 12. 2011 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 367964 sicil no ile kayıtlı firma, 28 Mart 1997 tarihinde kuruldu. ADR Group - Merkez & Fabrika, İstanbul, Maltepe ilçesinde yer alan oto servisi. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.adrgroup.com

Adr Group - Merkez & Fabri̇ka'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • oto servisi
  • otomotiv
  • oto servisi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Adr Group - Merkez & Fabri̇ka'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Neden telefonunuz gecersin numara yaziyor city turizm.