fabrika

Adidas Ayakkabı Fabrikası

Bağcılar, İstanbul

6 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Bağcılar, Çam Sk, 10, Evren, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Hakkında

Adidas Ayakkabı Fabrikası: Adidas Ayakkabı Fabrikası İstanbul, Bağcılar ilçesinde fabrika, ayakkabı fabrikası. Adidas Ayakkabı Fabrikası, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan fabrika. Bu mekan toplam 6 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Adi̇das Ayakkabi Fabri̇kasi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • fabrika
  • ayakkabı fabrikası

Konum

Bu bölümde Adi̇das Ayakkabi Fabri̇kasi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Şırnak in idil ilçesine bağlı gürbaraz mezrasinda görev yapmakta olan beden eğitimi öğretmeni nur acur. ÇocuklarıMIn spor ayakkabı alacak maddi gücü yok kimisi kışın ortasında terlik ile geliyor okula bize bir kaç çift ayakkabı gönderirseniz çok minnettar kalır cocuklarim


sayın yetkili : 25.10.2014 tarihinde bursa koray spor (depo) autlet mağazasından adidas daroga canvas 10 model ayakkabı aldım,işyeri sahibinin tavsiyesi üzerine çünkü o çok memnundu lakin mağazadaki satış elemanı ben 43 numara ayakkabı giyerken önce bana 43 numarası kalmadı denildi. sonra biraz gezindikten sonra bana ayakkabıyı getirdi. kısa bir süre sonra sağ ayakkabının orta içe doğru çıkıntısı olduğu için ayağımı acıtmaya başladı.bu durumu kısa bi zaman içinde aldığım yere bildirdim kalıba koyabiliriz denildi ama plastik kalıpla açılmazki sorum ortadaki plastiğinde,sonra altıparmak şubesine verdim fabrikaya incelemek için formu eleman ayakkabımın 44.5 numara olduğunu iade fişine yazdı takip nosuda G 692344 bursa merkez korayspor şimdi ben hangisine üzüleyim elemanın beni kandırdığınamı ayakkabının ayağımı acıttığınamı 1 ay olmadan iade fişi düzenledik fabrikadan gelecek sonucu bekliyoruz. yardımınızı talep ediyorum.... eğer olumsuz bi rapor gelirsede tüketici hakem heyetine gideceğim umarım beni yormazsınız saygılar.


Merhaba! Ben samsun Paza Ayakkabı Dünyasından siyah-beyaz 842 mi öyle bir model ayakkabı aldım. çok sevinmiştim. >Ama ayakkabımı geçen günlerde kapı önünden çalmışlar. maddi durumum iyi olmadığından yenisini alamıyorum. 42,5 numara aynısından birtane hediye ederseniz çok sevinirim. 0544 418 50 94 Ulugazi mh. 1797. sok. C2-10 BLOK D.NO:49 İLKADIM/SAMSUN adresinde oturmaktayım. gönderirsenizde göndermesenizde teşekkür ederim.


fabrika işi arıyorum


yaz ve kışlıklarda kullanılmak üzere terletmeyen mikrotaktel ipten astar yapmak istiyoruz tekstille uraşıyorum ilginize


ist/bağlarbaşı/capıtol/boynerden adidas markalı ayakkabı aldım.garantisi olduğu halde 2ayda 3-4kere giydiğim ayakkabı yırtıldı.faturasıyla birlikte gitiğimde 15gün sonra değişilcek denildi.15gün sonra gitiğmide bu ayakkabıda fabrikasyon bi hata yok denildi.hata sizden kaynaklandı denildi ama ben temiz kullandım hiç biyerinde bşi yok durduk yere yırtıldı bu ayakkabıyı değişemeyiz bize deinldi.2ay ayda bi adidas ayakkabı yırtılırmı bu nasıl dünya markasdır müşteriye böylemi davranılır 1.si boyner mağzasına yakıştıramadım bu şekilde müşteriye davranışını kınıyorum yardımcı olmanız ve ilgilenmenizi önemle rica ediorum saygılarımla ve cvbınızı bekliorum