Aday İnşaat Tesisat Sanayii ve Ticaret Limited Şirketi

Aday İnş.Tesisat San.Tic.Ltd.Şti.

Üsküdar, İstanbul
Aday İnş.Tesisat San.Tic.Ltd.Şti.

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Acıbadem, Gayretli Sokağı No:20, 34660 Üsküdar/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 545-0595 ara

Hakkında

Aday İnş.Tesisat San.Tic.Ltd.Şti.:

Aday İnşaat Tesisat Sanayii ve Ticaret Limited Şirketi

Gerek resmi gerekse özel sektöre ve hakiki şahıslara ait inşaat ve tesisat taahhüt işleri ile bilumum hafriyat işleri mühendislik proje kontrolluk hizmetleri yürütmek, hertürlü fabrikanın çelik konstrüksiyon imalatı her türlü makina ve elektrik imalat ve montajlarını yapmak ve yaptırmak, nakliyat işleri yapmak ve bu maksatla nakil vasıtaları almak kiralamak işletmek ve satmak. Şirketin gayesinin tahukku için şirketin leh ve aleyhinde her nevi aleyhinde her nevi ipotekler tesisi ve fekki her türlü gayrimenkul ve gayrimenkul hisseleri almı satımı ve satış vaadi sözleşmeleri akdi tapuya tescil her nevi temlik alma ve verme şirket namına taşınmaz kiralama ve hürtül nafıa işleri taahhüdüne katılmak ve 3. 1. 2000 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 201073 sicil no ile kayıtlı firma, 19 Nisan 1984 tarihinde kuruldu. Aday İnş.Tesisat San.Tic.Ltd.Şti., İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan İnşaat ekipmanı tedarikçisi. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.adayinsaat.com.tr

Aday İnş.tesi̇sat San.ti̇c.ltd.şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • İnşaat Ekipmanı Tedarikçisi
  • Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi

Konum

Bu bölümde Aday İnş.tesi̇sat San.ti̇c.ltd.şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.