Adatepe Denizcilik Turizm İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Adatepe Denizcilik

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Karaali Kaptan Sok. Necatibey Cad. No: 3 Alpet Benzin İstasyonu Yakınında Haliç İşhanı Kemankeş(Karamustafapaşa) Mh. Karaköy Beyoğlu, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 245-4172 ara

Hakkında

Adatepe Denizcilik:

Adatepe Denizcilik Turizm İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Deniz taşımacılığı ile ilgili her tip tonaj ve amaçta ulaşım aracının imalini, ithalini, ihracatını, pazarlama ve dahili ticaretini yapmak, Yurt içinde ve dışında her tip tonaj ve amaçda yeni yüzler vinçve bunun gibi araçlar inşa ettirmek ithal etmek satın almak gerektiğinde ihraç etmek bunları işletmek armatörlük ve yurt içi ve uluslararası nakliyat işleri yapmak Gayrimenkuller ve tesisler ile lüzumlu makine teçhizatı iktisap etmek, devir ve ferağ etmek, kiraya vermek, kiraya almak, gayrimenkullerin üzerine irtifak, intifa, sükna gayrimenkul mükellefiyeti, ve kat irtifakı tesis etmek, fabrika, depo satış mağazaları ve idare binaları açmak, inşa etmek veya ettirmek Hernevi gayrimenkul ve gayrimenkullerle ilgili hakları edinebilir. İpotek alıp, ipotek verebilir. Bunları kiralayabilir. Kiraya verebilir, ve 14. 10. 1998 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 317194 sicil no ile kayıtlı firma, 12 Ağustos 1994 tarihinde kuruldu. Adatepe Denizcilik, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan deniz taşımacılığı.

Soru & Cevap:

Adatepe Deni̇zci̇li̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • deniz taşımacılığı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Adatepe Deni̇zci̇li̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.