Adakem Kimya San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Adakem Kimya San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Kadıköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Org. Şahap Gürler Cad. No: 12/5 Çakıroğlu İş Merkezi Rasimpaşa Mh. Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 330-9200 ara

Hakkında

Adakem Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti.:

Adakem Kimya San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Bilcümle tıbbi ve kimyevi maddeler kozmetik ürünleri kozmetik ve kozmetik imalatında kullanılan her türlü kimyevi maddeler ilaç ve ilaç hammaddeleri. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . imali ithalı ihracı toptan ticaretini dağıtım ve pazarlamasını yapmak. . . Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü gayrimenkul iktisap etmek, kiralamak, kiraya vermek, satmak, sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkulleri üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil etmek veya bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap etmek. Şirket sahibi bulunduğu veya diğer kişi ve kuruluşlara ait menkul ve gayrimenkullerini ipotek verebilir. teminat olarak gösterebilir ve alacaklarına karşılık da menkul ve gayrimenkulleri ipotek alabilir, verebilir ve bu ipotekleri fekkedebilir ve ana sözleşmesinda yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 404461 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Ekim 1998 tarihinde kuruldu. Adakem Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti., İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan tahlil laboratuvarları.

Soru & Cevap:

Adakem Ki̇mya San. ve Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tahlil laboratuvarları
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Adakem Ki̇mya San. ve Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.