oto yedek parça

Adak Otomotiv

Fatih, İstanbul

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Küçük Langa Cad. No: 10 Çakırağa Mh. Haseki Fatih, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 632-1004 ara

Hakkında

Adak Otomotiv: Adak Otomotiv İstanbul, Fatih ilçesinde oto yedek parça, oto yedek parça. Adak Otomotiv, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan oto yedek parça. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Adak Otomoti̇v'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • oto yedek parça

Konum

Bu bölümde Adak Otomoti̇v'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

piayasayla aralarında ciddi fiyat farkları var.harbiden hesaplı satıyorlar.ama bir konuştuğunuz insanla bir daha zor görüşüyorsunuz..bide yedekparçadan anlıyor adamlar(yoğunluktanmıdır nedendir bilinmez hep 1 gün geç yolladılar)..
7-8 kez alışveriş ettim tavsiye ederim


3 AYDIR BEKLEDİĞİMİZ GERİ ÖDENMESİ GEREKEN PARÇANIN BEDELİ HENÜZ TARAFIMIZA GÖNDERİLMEMİŞTİR.KONU İLE İLGİLİ KAÇ KEZ HESAP NUMARAMIZ ALINDIĞI HALDE HATTA SÜREKLİ ARADIĞIMIZ İÇİN SONUNDA ULAŞTIĞIMIZ FİRMA SAHİBİ OLAN KİŞİ ÖNDER BEY ,BAYRAMDAN BİR GÜN ÖNCE ARİFE GÜNÜ HESABINIZA YATIRDIK DEMESİNE RAĞMEN PARA BANKA HESAPLARIMIZI KONTROL ETTİĞİMİZDE YATIRILMADIĞINI GÖRÜYORUZ.YİNE ARAYIP SÖYLEDİĞİMİZDE MUHASEBEYE KONTROL ETTİRELİM BİZ SİZE DÖNELİM DENİYOR AMA BİR KİŞİ BİLE GERİ DÖNÜŞ SAĞLAMIYOR.BÖYLE BİR ŞİRKET POLİTİKASI OLMAZ.YAŞANANLARI ŞİKAYETİM VAR.COM VE DİĞER YEDEK PARÇA İLE İLGİLİ YORUM YAPILAN TÜM SİTELERE DE YAZDIM ENAZINDAN KİMSE SİZDEN ALIŞVERİŞ YAPMASIN 200 TL PARAYI BİLE GERİ GÖNDERMİYORSUNUZ İNSANLAR BÜYÜK PARALAR YATIRIRLARSSA DAHA ZOR DURUMDA KALIRLAR.YAZIKLAR OLSUN .5335220403