Özel Hastane

Acıbadem Hastanesi Bakırköy (Carousel)

Bakırköy, İstanbul
Acıbadem Hastanesi Bakırköy (Carousel)

163 kişiden %68'si beğendi (3.4)

İletişim bilgileri

Adres: Zeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1, 34140 Bakırköy/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 414-4444 ara

Hakkında

Acıbadem Hastanesi Bakırköy (Carousel): 17.500 m2 kapalı alanı ile modern bir hizmet binası olan Acıbadem Hastanesi’nde, "akıllı bina sistemi" bulunuyor. 6.500 noktadan kontrol sağlayabilen bu sistemle, bina içindeki her türlü soruna anında müdahale edilebiliyor.

Hasta odaklı hizmet anlayışıyla yenilenen kadın-doğum servisi, bebek odası ve yenidoğan yoğun bakım ünitesi yeni ve modern yüzüyle anne adaylarına, annelere ve bebeklerine hizmet vermeye devam etmektedir. Acıbadem Bakırköy, çocuk kardiyolojisi ve kalp cerrahisinde uluslararası bir referans merkezi durumundadır. Çocuk Kalp Merkezi’nde; yenidoğan ve infant yaş grubu bebekler dahil olmak üzere, karmaşık kalp ameliyatları ve tedavileri, dünya standartlarında bir başarı ile gerçekleştirilmektedir. Acıbadem Hastanesi Bakırköy (Carousel), İstanbul, Bakırköy ilçesinde yer alan Özel hastane. Bu mekan toplam 163 oy üzerinden 3.4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Özel Hastane. Bu Özel hastane için 163 kişi oy kullandı ve ortalama 3.4 puan aldı.

Web site adresi: www.acibadem.com.tr

Acibadem Hastanesi̇ Bakirköy (Carousel)'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Özel Hastane
  • Hastane

Konum

Bu bölümde Acibadem Hastanesi̇ Bakirköy (Carousel)'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhaba!Ben Acibadem Bakirkoy hastanesi hastasi Ferit Celalov.Sizden ricam bana benim 2008 ve 2009 yillardaki 3 ameliyyat diognozlarimi ve ameliyat gecirdigime dair belgeleri istiyorum.lutfen bana onlari mail adresime yollayabilirsiniz mi?eger beceremezseniz lutfen Hale Sevimlinin mailini bana mail atin.bana mutlaka bu belgeler lazim.onceden tesekkur ederim.Ferit Celalov.


merhaba, Acıbadem Hastanesi Bakırköy (Carousel) yönetimi
Sizlere bu satırları yazarken son derece üzgünüm, çünkü şimdiye kadar hafızamda ve görüşlerimde isim olarak ACIBADEM HASTANESİ benim için bir numaraydi. taa ayın 08.06-09.06.2014 gecesine bağlayan tarihe kadar.geceyarısı saatlerde bir talihsiz kaza geçrdim ve kafamı bir demir panoya çarptım oradan da darbe alıp kanlar içinde sizin hastaneye Acil servizine başvurdum. ayni zamandada da sol ayağımın kırılmış, ufak çatlak ve ödem de oluşmuş.kafam kanlar içinde olmasına ramen hemen müdale yapılmadı, sebep doktorun biraz işi varmış v.s.o esnada informasiyondan bir eleman geliyor doktordan önce ve daha müdale edilmeden 1.500 TL bir masrafınız olacak diyor.ben evet kredi kartım yanımda ne olur evela bana müdale yapılsın bir nevi masraflarımı karşılayacağım demeyene kadar hi çbir şey yapılmadı.insan hayatı bukadar mı ucuz.üstelik anladım ki sigortalı olmama ramen acilde sigorta geçerli değil miş. o na da ammenna amma keşke alınan masrafa göre insanca ve sıcak bir iletişim olsaydı hasta ve personal arasında. bende hiç bu can acısında bu masrafların değerini düşünmeseydim.başımda 13 zımba dikiş var. ayağıma çok geç tedavi yaptılar ve yalnış alçı yapılmış.salı günü kontrolle çağırıldım.başka bir doktor ismi verildi yine o gün yeni dosya açarsak yine bir masrafınız olacak dediler.kontolle geldiğim esnada tekerlekli sandalyaya otturtmadılar ve ben kendim asansöre binip, başıma pansuman yaptırmaya alçılı ayakla kendim gittim.bu kadar masrafa böyle mi bir hızmet verilir.hafta sonu diye faturayı iki mislim mi ödemek zorundaydım ben.09.06.2014 tarihli saat 02.06 da yazılmış fatura no 142954 ve tek çekim.neymiş efendim söylenen axsses kartla koskoca ACIBADEM HASTANESİ çalışmıyormuş bu AKBANK'LA.diyeceğim hiç bir sözüm yok.inşallah benim bu yazılarımı dikkate alıpta başka hastalarınız daha iyi bir hızmet alabilir sizlerin tarafınızdan. amma ben bu saatten sonra tüm çevreme bunları aktarmaya devam edecem. benim gibi başkaları yanmasın.saygılar.


hastanenizin işbaşvuru formu sitenizde yok galiba iş için başvuru yapıyorum özel güvenlik silahsız kimlik kartım var hastanenizde olursa güvenlikçi olarak çalışmak istiyorum ist oturuyorum lise mezunuyum 05316789490 teşekkürler iletişim formu aktif değil